Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 Jak Zrobić Zbroje Hwang Zeby Było Widac Na Modzie

bartosz.k1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz wkleić login.rar do metka 2008, śćiągnąć patcha na 2008,albo clienta gry csyt2 i login.rar -----> link http://pf-csyt2.frix.pl/pobierz-zalacznik/9R9 edit: jeśli Twój anti vir. wykrył virusa, spróbuj śćiągnąć poprzez program FlashGet.

Offtop. Co mam zrobić jeżeli przy zainstalowaniu chińskiego metina,wyskakują mi ów błędy :1.Sam chińczyk System Windows nie może uzyskać dostępu do oreślonego urządzenia,śćieżki lub pliku.Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień , aby uzyskać dostęp do pliku. < \- ◙_♣ nr.2 po zrobieniu z metin2.bin metin2.exe - locale/pl/locale_game.txt.Raz też pisało ze locale/Honkoung/tgame.txt.Proszę o w miarę możliwośći szybką odpowiedz co mam teraz robić.

Opublikowano

morzesz mi podać inny link albo wyslac na email [email protected] bo ten dochodzi do 35% i ze niby sie pobralo.

Bardzo bym Cię prosił, żebyś śćiągną "Flash Get" jeżeli nie możesz znaleść linka,napisz mi na moje GG,które mam w sygnaturce podane.^ ^
Opublikowano

W FlashGet nie wyskakuje błąd, jak wyskoczy błąd,to sam będzie kontyunować,i powinien poradzić sobie z tym.

Jeżeli masz jakieś problemy z FlashGet,pisz na GG. Tak a propo,może być to wina twojego anti vir.

Opublikowano

Musisz wkleić cały login.rar do folderu z Metin2 np. C/Program Files/Metin2 :lol:,po czym zaznaczyć "zamień na wszystkie" /change to all. Nie wiem jaki masz program do wypakowywania i rozpakowywania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...