Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto będzie?

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, opłacało by mi się ze znajomym przenieść na Turcję i grać non stop Duo by wbić wysokie dywizje?

Jak wygląda tam ping?

Wiem, że gracze mają tam niski poziom, więc to nawet lepiej, bo bez problemu wyccarujemy ze znajomym.

Prosiłbym o opinię graczy, którzy grają/mieli styczność z tym serwerem.

Słyszałem też, że poziom jest tak niski, że u nich Platyna V-IV to jak u nas Silver I-Gold V, to prawda?

Opublikowano

Najlepiej na jakimś forum polskim typowo o lolu spytaj, czy ktoś tam gra, lub załóż byle jakie konto i sprawdź.

Zawsze lepiej się upewnić. A jeśli masz pieniądze na to, by tam przejść i szybko wbić dywizję, po czym wrócić to jasne, że tak, ale niekoniecznie będzie to dobry pomysł ze względu na poziom gry, o czym wspomniałeś.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

po powrocie dywizja wraca do stanu w jakim była zanim sie przeniosleś z tego co słyszałeś, a co do turasów to poziom rzeczywiscie jest naprawdę niski, challenger 100 farmy w 20 minucie. Na eune przecietny diamond 4-3 ma w 20 minucie 180-230 farmy

Opublikowano

Najlepiej na jakimś forum polskim typowo o lolu spytaj, czy ktoś tam gra, lub załóż byle jakie konto i sprawdź.

Zawsze lepiej się upewnić. A jeśli masz pieniądze na to, by tam przejść i szybko wbić dywizję, po czym wrócić to jasne, że tak, ale niekoniecznie będzie to dobry pomysł ze względu na poziom gry, o czym wspomniałeś.

ty serio taka tepa jesteś xD

@top

Tak, to prawda poziom jest tam niski, ale wprost przeciwnie jest z kulturą

Opublikowano

Polecam się przenieść ale z tego co wnioskuję po twojej wypowiedzi to jesteś w stanie carrować w duo z kumplem, zaopatrz się w cierpliwość ponieważ spadnie Ci dywizja po przeniesieniu. Kultura przewyższa EUNE ( trzykrotnie ).

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

A co powiecie o pingu? Bardzo przewyższa te pingi na Nordicu?

Skoro mówicie 100farmy w 20minucie to na moje oko powinienem po wakacjach być u nich w Diamencie bez problemu...

Co do kultury to osobiście sobie cenie jak ktoś zamiast napisać "FCK your mom i go mid" napiszę "No problem. I can give you mid".

Jeszcze co do języka, jak duży % (na oko) umie podstawowy angielski (np. chcę oddać miderowi blue, i bez problemu zrozumie, że chcę mu go oddać)?

Opublikowano

No raczej, tam nie grają takie debile co u ruskich i trochę języka znaja. Btw to blue raczej weźmie support :333

Opublikowano

po powrocie dywizja wraca do stanu w jakim była zanim sie przeniosleś z tego co słyszałeś, a co do turasów to poziom rzeczywiscie jest naprawdę niski, challenger 100 farmy w 20 minucie. Na eune przecietny diamond 4-3 ma w 20 minucie 180-230 farmy

dobra bajka pajacu XDDD

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

dobra bajka pajacu XDDD

elomaciek ale nie obrazaj go co moze tak bylo

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

elomaciek ale nie obrazaj go co moze tak bylo

nom 180 farmy w 20 pszecientnie chlop chyba za duzo narkotykuw bierze i takie sa efekty xDD

ah teraz zobaczyłem "GOLD" w profilu

ale ogolnie to beka z pajacow co mysla ze sie przeniosa i high elo Kappa, siedzac w goldzie/silverze/brazie i uwazajac sie "za dobrego" gracza nie jestescie dobrzy bo nie potraficie wycarrowac druzyny w zadnym stopniu, na trucji nie bedzie lepiej, tylko czekac na tematy z placzem "K***A ELO HELL TURCJA"

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

nom bo n00by na turcji wole na wescie silver wybijac do diaxa niz tam grac z warzywkami xD winstreak jechanka

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

nom 180 farmy w 20 pszecientnie chlop chyba za duzo narkotykuw bierze i takie sa efekty xDD

ah teraz zobaczyłem "GOLD" w profilu

ale ogolnie to beka z pajacow co mysla ze sie przeniosa i high elo Kappa, siedzac w goldzie/silverze/brazie i uwazajac sie "za dobrego" gracza nie jestescie dobrzy bo nie potraficie wycarrowac druzyny w zadnym stopniu, na trucji nie bedzie lepiej, tylko czekac na tematy z placzem "K***A ELO HELL TURCJA"

k***a człowieku masz jakieś problemy emocjonalne? grałem z d4,d3 na EUNE, to na koncie kumpla i to z kumplami, ich farma była naprawdę ogarnięta. Chciałem porównać to do farmy na kebabie, ale najwyraźniej ptasi móżdżek nie ogarnął sytuacji.

A co do topicu to chciałem dodać, że jeżeli nudzi Ci się juz gra z typowymi Polakami to naprawdę warto się przenieść, myślę że łatwiej wycarrować i mniej nerwów kosztuje cała gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...