Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Import

Rap95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam takie pytanie:

Czy da się i w jakie sposób przenieść blok z modyfikacji razem z teksturą, craftingiem i właściwościami do minecrafta?

A teraz szczególy:

Mam paczkę modów (około 60) i z moda The Lord of the Rings chciałbym przenieść Hearth Block (który ma przepis z oryginalnego minecrafta) do mojej paczki modów, ale nie chciałbym mieć całej modyfikacji gdyż nie korzystałbym z niej i nie przycinało by mi gry. Próbowałem stworzyć blok w modyfikacji (to chyba MCreator był) ale błąd wyskakiwał.

Czy ktoś wie jak to zrobić? Niech ktoś pomoże.

P.S Tekstury znalazłem w plikach moda, ale nie wiem gdzie jest crafting i właściwości bloku.

Opublikowano

Mam takie pytanie:

Czy da się i w jakie sposób przenieść blok z modyfikacji razem z teksturą, craftingiem i właściwościami do minecraft

Otóż, musiał byś rozkodować modyfikację, wyciągnąć owy kod do nowej modyfikacji, lub usunąć resztę kodu. Stronę, której możesz użyć do dekompilacji podaję poniżej.

http://jd.benow.ca/

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Tylko nie wiem co dokładnie miałbym zostawić, wiem że teksture i znalazłem jeszcze BlockHearth.class, lecz nie wiem co jeszcze jest potrzebne.

Gdy zostawiłem tylko to co wyżej, to nie wykryło mi nawet moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...