Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest jakieś spolszczenie do Path Of Exile ?

SONCO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem o spolszczeniu , że miał się pojawić na początku tego roku ..... Jest jakie kolwiek spolszczenie do tej gry?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polska wersja miała być w Lutym jednak chłopaki się nie wyrobili jednak Chris mówił że projekt nie jest zaniechany i nadal pracują nad polską wersją języczna. Jednak ja osobiście wole żeby jej nie było bo przyjdzie masa psuedo kidów którzy mają po 12/13 lat i nie umieją ani grama Angielskiego bo nawet do szkoły nie chodziły i będą śmiecić na serwerach.

XJHIavu.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem tak Uwielbiam takie gry ale Z angielskim tak 50% na 50% ale średnio ograniam tą grę czekam z chęciom na spolszczenie 

bo podoba mi się gra a jeśli ktoś będzie grał w wieku 13 i 14 to mnie to nie obchodzi bo liczy się że ja i inne osoby są w pełni zadowlone z pełni gry :) a i dokładnie kiedy będzie spolszczenie 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem tak Uwielbiam takie gry ale Z angielskim tak 50% na 50% ale średnio ograniam tą grę czekam z chęciom na spolszczenie 

bo podoba mi się gra a jeśli ktoś będzie grał w wieku 13 i 14 to mnie to nie obchodzi bo liczy się że ja i inne osoby są w pełni zadowlone z pełni gry :) a i dokładnie kiedy będzie spolszczenie 

coś ktoś wie ? 

A tak serio to po co wam to spolszczenie ? Przecież i tak po Angielsku musicie gadać z innymi ludźmi xD

XJHIavu.png

Opublikowano

Tej gry za bardzo nie ma co spolszczać.

Po msc gry będziesz znał znaczenie każdego bonu i gemu (dla tych co mają problem z ang).

Ogólnie są takie bony/opisy, że nawet jak znasz angielski to czasem nie wiesz o co biega, na pierwszy rzut oka.

A jeśli ktoś ma problem z jakiś opisem to zawsze może tutaj zapytać:p

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spolszczyc PoE? Zeby sie gimbazy zlecialo bo "PL PL!"? Oby nigdy tego nie zrobili. Za dobra gra zeby ja szmacic. I... Nie ma sie co oszukiwac, kazdy gracz musi znac chociaz podstawowe slowa uzywane w grach. Wiec chcecie grac? Uczyc sie k...! A nie spolszczenia. A nie to do metina i nie wracac.

mm7l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...