Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Interesująca i najmniej popularna minigra/tryb!

Ciekawa ankieta publiczna. :D  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Interesujący i najmniej popularny tryb/mini-gra?

• Freebuild
      0
    • Survivall + Gildie
      2
    • RPG
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym przeprowadzić wśród użytkowników MPCforum.pl ankietę, która umożliwi osobom stworzenie serwera z danym trybem lub mini-grę.

Mam nadzieję, że dzięki tej ankiecie Ci którzy "szukają pomysłów" na swój serwer przestaną tworzyć wątki typu "Jaki serwer zrobić" lub "Co dodać na serwer?", gdyż będzie z góry wiadomo co jest mało popularne i będzie miało szanse na wybicie się. :D

Wzór propozycji:

Aby propozycja została uznana Twój post musi zawierać ten wzór, lecz poza wzorem możesz napisać wszystko.

Nazwa:
Króciutki opis:
Wersja:

(Jeżeli propozycja dotyczy trybu serwerowego nie trzeba podawać wersji - gdyż może być na każdą.)

W miarę rośnięcia listy pluginów mini-gier/pluginów/trybów będę aktualizować ankietę.

A więc podawajcie i głosujcie!

PS: Oby temat został zaaprobowany :)

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Ref?

Temat do zamknięcia.

Totalna porażka, a nawet nie wiem kiedy go napisałem... o.O

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nazwa: LuckyBlock

Króciutki opis: Niszczysz gąbki wylatują itemki, koxy, miecze, wełna, szkło perły itemki na potki itp (WSZYSTKO). Mapa co 7-5 kratek pokryta gąbkami. Możesz budować, nie niszczyć! Po 2 minutach walka i kto przezyje :). Mozesz zobaczyc na serwerze jasmc.polskadomena (JDabrawsky <3)

Wersja: ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...