Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywacz GM / Farm bot

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje działającego wykrywacza GM oraz farm bota na servery prywatne. Dodam, że multihack jest tam zablokowany, a camer mod działa, lecz wyskakują ciągle takie napisy i loga .

RmLs4Ik.jpg

Takie same napisy wyskakują na tiverii i też loga . Da się coś zrobić, aby nie wyskakiwały i nie logało ?

Opublikowano

UP, na tym serverze co chce to wykonać nie działa .

Opublikowano

ref

@EDIT, Dlaczego pisze, że ten post napisałem o 7:54 skoro jest 13:00 ? ( pewnie warna dostane za zle odswiezenie, pozdro ) -,- .

Opublikowano

Nic nie ma w tym temacie :) .

( Do moda: Dlaczego nie moge prowadzić prywatnych wiadomosci ? O_o, nie wiem gdzie to zglosić )

Opublikowano

Nie ufam takiej stronie, co na to moderator ?

( Do moda: Dlaczego nie moge prowadzić prywatnych wiadomosci ? O_o, nie wiem gdzie to zglosić )

Opublikowano

Witam, poszukuje działającego wykrywacza GM oraz farm bota na servery prywatne. Dodam, że multihack jest tam zablokowany, a camer mod działa, lecz wyskakują ciągle takie napisy i loga .

294091405432301539583.jpg

Takie same napisy wyskakują na tiverii i też loga . Da się coś zrobić, aby nie wyskakiwały i nie logało ?

musisz zmienić report w serverinfo na taki jak jest na serwerze

Opublikowano

Skoro nie ma rozwiązania na ten Twój błąd to może spróbuj jakiegoś innego multihack'a, który zadziała Ci na tym serwerze?

Wejdź do spisu i ogarnij te hacki, któryś powinien działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...