Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie -Bandicam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ,wiem że pisze w złym dziale , ale cóż nie znalazłem innego :/

Problemem moim jest to że chciałbym zacząć nagrywać serie z Mc sg blitz , i tu pojawia sie problem,

Do nagrywania używam Bandicama , a głosu audacity. Głos nagrywa sie bardzo dobrze, przy nagrywaniu nawet idzie dobrze , tylko miejscami są lagi ,ale to moge czymś zastąpić .  Wszystko świetnie, tylko że jak otworze mój plik z nagraniem są STRASZNE LAGI!

nagrywam na 30 fps-ach.

Opublikowano

Moim zdaniem Action! jest najlepszy gdyż w przeciwieństwie do frapsa nie spadają tak bardzo fps bynajmniej w moim przypadku Action! wypada lepiej :)

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Bierz Frapsa, to co, że plik waży dużo, możesz zawsze zmniejszyć wagę pliku nie niszcząc jakości, jest od tego dużo programów. Polecam Ci Frapsa pirackiego, chodź sam wolę oryginalne, lecz pobierz na początek ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Mi jakos na Bandicam nie klatkowalo - ani na darmowej ani po kupnie pelnej... btw jak chcesz to dam ci program ktory zmieni ci bandicama w pelna wersje ale raz na jakis czas trzeba od nowa - ale co za problem ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...