Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Macro

WWPDS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam autor filmu piszę iż to macro nic nie daje ;)  A poza tym nikt Ci nie udostępni macra ,ponieważ tylko małe grono ludzi umie je robić (W tym ja :D) I Ono robi się w specjalnym programie tzn w myszce x7 programem oscar editor nie wiem jak z innymi :D Tak więc musisz poszukać programu do edycji myszki . I najważniejsze pytanie czy Twoja myszka ma pamięć wewnętrzną? Bo jeśli nie to narka nie masz macra. Zresztą naucz się normalnie klepać bo nikt raczej Ci nie zdradzi jak zrobić macro.  Samemu się ustawia według własnych upodobań. W FILMIE AUTOR PISZE IŻ TO NIC NIE DAJE TO 200x CLICK

Opublikowano

Okey, rozumie. Umie się klepać. Ale poprostu chciałem się pobawić, można zamknąć temat jak nic nie daje ^ ^. Dzięki za wyjaśnienie.

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Okey, rozumie. Umie się klepać. Ale poprostu chciałem się pobawić, można zamknąć temat jak nic nie daje ^ ^. Dzięki za wyjaśnienie.

Macro daje aczkolwiek nie da się ustawić 200x. To nie to. Macro to jest to jak naciśniesz triple clicka i trzymasz go to wtedy ciągle Ci bije miecz :D Nie wiem jak z tą myszką poszukaj na forach typowo komputerowych tam ktoś pomoże. Pisz pw :)

Opublikowano

@up, Szukam tego na necie, i znajduje tylko do  v7, a może jest jakiś program co w nim moge zrobić aby ten triple click bił non stop? 

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

@up, Szukam tego na necie, i znajduje tylko do  v7, a może jest jakiś program co w nim moge zrobić aby ten triple click bił non stop? 

Nie  ;/ Tylko x7 i v7 ja też widzę. Musisz mieć pamięć wewnętrzną w myszce aby zrobić macro. Znajdź sterownik do myszki tzn. To jest takie okienko w którym ustawia się przyciski.

Opublikowano

Nie mogę tego znaleźć, może akceptuj mnie na skype i ci na wpsółdziel ekranu pokaże, a ty mi wytłumaczysz xD?

52718291273710441791.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...