Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 kariera zawodnika.

ASSOC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać.

Otóż chodzi o to, że gram w fife 14 i zawodnik rozwinął mi się ogólnie do 80, ale w niektórych wyzwaniach nadal mam po 0 lub troszkę więcej, dlatego chcę sobie pomóc programem Cheat Engine, lecz mi to nie wychodzi. Na początku chciałbym sobie zmienić triki, mam ich 6 a potrzeba 150. Jest 5 wyzwań tego typu i do każdego posiadam adres, lecz gdy zmieniam wartość to w grze dalej pozostaje tyle samo.

Adresy są pewne, bo sprawdzałem 2 razy, oraz nie jestem nowym gościem który dopiero co nauczył się obsługiwać cheat engine. 

Załączę jeszcze zdjęcie z adresami/ jednak nie załączę bo niepoprawny format, jak by im to szkodziło komukolwiek, że jest taki a nie inny format.

Liczę na pomoc.

Pozdrawiam, Dawid.

Opublikowano

A próbowałeś np. miń iluś tam dryblingiem.

Mijasz kilku sprawdzasz w wyzwaniach ile minąłeś np. 2. Wpisujesz w CE 2

Grasz kolejny mecz mijasz kolejnych, sprawdzasz w wyzwaniach ile masz tera miniętych - 6. Wpisujesz w CE 6

Itd aż będziesz miał ten wynik odpowiadający ilości miniętych ludzi, zmieniasz go na tyle, aby wystarczył na wszystkie wyzwania tego typu i z kazdym tak robisz.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Tak przecież robię - nie jestem idiotą i długo już obsługuje ten program.
Sęk w tym, że gdy zmieniam na swoją wartość, czyli patrząc na Twój przykład z 6 na np. 50 to w grze nadal jest 6, a powinno być 50 - bo przecież tak zmieniłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...