Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IXHC.PL

SERWER POWRACA!

---------------------------

SLOTY : 200

AUTORYZACJA : PREMIUM/NON PREMIUM

GILDIE : TAK

PVP : TAK

2 Edycja tego serwera, bardzo ciekawa gra, dobry plugin na gildie który się 

wszystkim graczom bardzo podoba, maszyna która wytrzymuje 200 osób bez lagów 

choć mimo to niedługo kupujemy nową.. ogarnięta administracja, mila atmosfera..

masa nowości oraz wiele wiele więcej ! 

ADRES IP : 37.59.29.77:20086 lub mc.ixhc.pl

-----------------------------------------------------------------

BANNER

Nie mogę coś go dodać ale tutaj macie LINK

image.png

-----------------------------------------------------------------

41099282381060526874.png

Opublikowano

Dużo to się nie rozpisałeś,wiele teraz jest autorskich gildii więc zależy co robią np jakieś systemy sojuszy itp ogólnie mnie raczej nie zachęciłeś do wbicia na serwer no chyba że z ciekawości 

Opublikowano

serwer wystartował nie cały tydzień temu, nasze gildie posiadają opcję sojuszy/wojny .. powiększania cuboidów, tagi gildi nad głowami, na czacie, ranking gildi, ranking graczy, rangi vip, nowe craftingi, nowe rzadko spotykane biomy, i masę różnych innych rzeczy które cały czas dodajemy, dodatkowo gra jest bardzo przyjemna, fajny drop ze stone dzięki któremu nie trzeba siedzieć 24/7 w kopalni tylko można iść się poklepać! ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

zapomniałem w temacie wspomnieć o naszym serwerze teamspeak, ts3 serwera to  ! 

41099282381060526874.png

Opublikowano

dodatkowo na serwerze trwa konkurs na 5x giftcode, gry na steam, vipy na serwerze! zapraszamy do wzięcia udziału! ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

Proszę wstawić poprawnie banner.

24h

Banner możesz wkleić tak:

[img=LINK]

lub jeśli nie działa:

[img=LINK]

W razie problemów, zapraszam na PW :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Szczerze to nie polecę serwera hakerku. Wszystko niby autorskie tak jak było przez ciebie mówione w poprzedniej "prezentacji" serwera a tak nie jest. Chwaliłeś się też swoim bratem co niby jest super pro elo programistą i dlatego macie jakieś super pluginy a tu co: 0 autorskich, a jedynie UltimaGuild.

Opublikowano

Witam serwer oceniam na 1/10 czemu ? Ha bardzo proste gracze obrażają serwer na msg pod tytułem "Kończe gre serwer gorszy od gówna administracja tak samo mogę ci oddać killa "  Gdy  wychodzimy za linie gracz nas zabija z diax miecza a administracja nadal nic z tym nie robi chociaż serwer został obrażony tak jak administracja . Serwera nie polecam ani trochę mało graczy , administracja jest banalna . Ode mnie wielki   --

Opublikowano

@Prosiaczek13 ... hahahaha typie ty się z księżyca urwałeś ? na c**j ściemniasz że piszą Cytuje "Kończe gre serwer gorszy od gówna administracja tak samo mogę ci oddać killa"  debilu, k***a bo inaczej do ciebie nie mogę powiedzieć ... cały czas byłem na serwerze przez ten czas kiedy do nas wbiłeś, cały czas miałem podgląd na prywatne wiadomości, nikt ale to nikt nie napisał "serwer gorszy od gówna administracja..." jeden typek który akurat widziałem jak do ciebie pisał kończył grę, dlaczego? otóż została zgrifowana jego gildia, niedługo robimy nową poważna edycję i powiedział że na nowej będzie grał bo na tej jego gildia się rozsypała i za ten czas pogra sobie na serwerze hardcore skkf'a ... dziękuje dobranoc nie mam pojęcia na c**j tyle ściemniałeś no ale nie dojebanie dziecięce jest coraz częściej spotykane na tym forum..  "Gdy  wychodzimy za linie gracz nas zabija z diax miecza a administracja nadal nic z tym nie robi chociaż serwer został obrażony tak jak administracja" - hahaha, stary.. ty pierwszy raz na serwer wbiłeś? co ja mam dać ci ochronkę / goda abyś mógł spokojnie wyjść za linię ? po to jest ta linia k***a aby się za nią bić ... nie po to k***a robiliśmy random tp żeby k***a jakiś typek mówił że wbił na serwer i go za linią zabili, stary.. ogarnij się, o to w takich serwerach chodzi, o ranking ... o kile.. o to aby być najlepszym, tą wiadomością akurat się trochę zbłaźniłeś bo oceniasz serwery bez mocniejszego obejrzenia go, ja nie polecam ciebie, cała administracja cię wyśmiała... gratulacje ;)

PS. wydaje mi się że te Prosiaczek13 to twój wiek! ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

@e3uS nie widziałem twojego postu, słuchaj.. tamten sewrer i ten to wgl inne serwery, w tej prezentacji nie było nic wspomnianego o autorskich pluginach, nawet jeżeli takie posiadamy to się nimi nie chwalimy.. nie chcesz, nie polecaj ..

41099282381060526874.png

Opublikowano

dziś zapraszamy wszystkich na nasz serwer teamspeak3 : ts3yt.pl robimy event idol, do wygrania gry na steam oraz giftcode minecraft! ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

Serwer słaby. Faworyzacja oczywiście jest =). Jak zobaczysz youtuberka który się na Ciebie wkopuje wyjdź z gry =). Administracja daje mu itemy, kiedy się na nas skopywał była przy tym i dała nam bana, a on zabrał enczant =). Serwer 2/10 bo dostałem mute za napisanie waszych pluginów -.-.

Opublikowano

sorki, ale nie życzę sobie aby ktoś na moim serwerze chwalił się że zna moje pluginy, w sumie nie ma tu nic tajnego ale na c**j to komu.. i ty nie pisałeś.. ty spamowałeś tym.. zapomniałem dodać że ten serwer jest w fazie beta testów, to nie jest jego oficnajlna wersja, officjalna będzie na 1000 slotów [planowane 600 osób cały czas online - reklama u duuużych youtuberów up 50k subskrybcji] + serwer będzie hardcore, nie survival + gildie ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

Hak3r a potem? ~10? Twoje serwery to guffno.

YT +50k, chyba chciałeś powiedzieć yt -50 widzów z głosami jak zabawki psa i wiekiem 8 lat??

Wiadomo gildie z MPC, ale to jest autorskie!@!?!?@#/1#@!>?$#!>@?$#>!@?## lol no co!! autorskie!! mamy wszystko najlepsze!!! programiscie lepsi niż na stacji orlen na planecie kurwox w galaktyce kłamstwo!!@?!#?!@#$ wow

Opublikowano

k***a myszek gównie, chuja umiesz a wyzywasz innych, popisz się ty serwerem deklu... -,- co za ludzie ...

41099282381060526874.png

Opublikowano

Umiem uja? Ty nie wiesz co to onEnable -.-.

Idź robić ten serwer pewnie będzie oxGildie i oxRanking i TGildieEX i xcrDrop i xcrTools i inne gówna z skkf czy mchc czy skyena -.-

Opublikowano

wyzywasz te serwery bo im się udało? mają graczy, nie wiem po co mówisz na nie gówna .. -.-

41099282381060526874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...