Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalowales jakiegoś hacka ?

Bo jak tak to może przez niego ( W tym przypadku usuń hacka/ mialem ten sam problem ;D)

A jeśli nie to reinstal Warrocka powinien pomóc( to mi pomoglo ;D )

A tak przy okazji to spam chyba no nie ;d

Pomogłem Plusik Mile Widziany ! :)

Opublikowano

Nie spam... Po prostu potrzebuje pomocy. Jedyne do czego można się przyczepić to nie ten dział. Następnym razem napisz w "Pomoc i Obsługa Techniczna".

Kiedyś miałem miałem podobny problem. Nazywałem to "lagi straszne", ale to kiedyś. Spróbuj:

Odinstaluj WR, usuń śmieci (pozostałości typu foldery itp.), przeczyć system CCleanerem lub czymś innym, Wyłącz AntyWirusa, Zainstaluj grę, Pobierz Patcha (nie włączaj AntyWirusa), zanim włączysz grę powyłączaj zbędne procesy w Menadżerze Zadań by trochę go odciążyć.

Osobiście mi to nie pomogło, ale znam parę osób które po tym już na luzie grały. Mój problem polegał na "zepsutym" procesorze, ale nie musi być tak u ciebie.

Jeśli ten sposób nie pomoże skontaktuj się tutaj to ktoś na pewno wymyśli coś innego.

@up:

Instalowales jakiegoś hacka ?

Instalował? o.O

Sporo hacków już sprawdziłem i jeszcze ani jednego nie musiałem instalować. Może zainstalował coś co nawet nie było hackiem. <_<

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

nieraz trzeba hacka do sys wkleic to moze wkleil i mu cos zezarlo :D reinstall napewno pomoze :P

1377774857-U369478.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...