Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main Graves vs Draven

syzyffek

Best Main   

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od dawna mainuje adc. Mam kupionych już wszystkich, brakuje mi tylko Jinx ;) Wybierając swojego ulubionego adc wiedziałem, że będzie to Draven lub Graves. Powiedzcie jakiego maina wybralibyście wy. Draven czy Graves. Mówiąc podajcie + i - postaci i dlaczego właśnie wybralibyście na adc ich jako maina. Nie dawajcie innych postaci. To są moje dwa ulubione adc.

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Dravenem trudniej się gra ale za to jak go ogarniesz to będzie bardzo mocny, graves z kolei wystarczy kilka gier na ogarnięcie ale nie wyciśniesz z niego tyle co z dravena, także polecam dravena.

Opublikowano

Oboje moga byc strasznymi lane bully, draven jest trudniejszy ale graves ma boski burst.No i jest ta kwestia ze po zmianach w BT graves wypadl z mety bo jego core item w 4.10-11 jest gownem.Draven mocniejszy napewno w mid i late game niz graves.

ale i tak wybral bym gravesa mimo zmian w itemach na adc, ze wzgledu na lane bully, szybki waveclear, dobre ulti do wymian(nie koniecznie w tf).Draven rowniez jest dobry, moze robic sam gierki ale na high elo troche risky bo ktos myslacy moze rzucac cc'ki w miejsce spadajcych toporow i dyntka.

Opublikowano

Draven :)

+ Olbrzymi dmg z Q

+ Bonus do MS/AS

+ Slow

+ Dobre ulti do dobijania :P

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Draven to jeden z lepszych adc w late game, jego krytyki powalają tanka na kilka hitów. Polecam Dravena, jak nauczysz się nim grać i poznasz jego mechanike, to gry na bocie staną się bardzo łatwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...