Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Worgen na rogala.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zaczalem gre worgenem jako rogal, bardzo mi ta klasa jak i rasa przypadla do gustu. Lecz doczytalem sie ze na rogala do pvp mam robic tylko humana/undeada.

Co myslcie o rogalu w ciele worgena ?

Pozdrawiam;)

Opublikowano

W nowym dodatku raciale już nie będą miały takiego znaczenia. Human i undead mają tak jakby dodatkowy trinket z przerwaniem feara itp. Prawda jest taka, że lepiej gra się tym co Ci się podoba, a niekoniecznie tym co jest w teorii najlepsze. Np. aoe stun taurena / silence belfa / stun resi orka u niektórych przegrywają z tym, że lubią grać goblinami :)

Opublikowano

Chodzi o dodatek WoD , tak? ;) no coz, zobaczymy jak to sie rozkreci. Najwyzej zrobie nowa postac ;)

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o dodatek WoD , tak? ;) no coz, zobaczymy jak to sie rozkreci. Najwyzej zrobie nowa postac ;)

Tak chodzi o ten dodatek, jeśli grasz na globie to jest ok. Dodatek wyjdzie pod koniec tego roku i wtedy skasują wszystkie raciale. Ludzie polecają tylko humana/undedada na rogala ponieważ jest to typowa klasa pvp, a te klasy mają najlepsze raciale pvp. Jeśli nie grasz pvp to niczym się nie martw, jeśli jednak grasz  to różnica polega na tym, że undead i human mają dodatkowy trinket (skill) który może przerwać feara/stuna jeśli się nie mylę co jakiś czas. Ogólnie to będzie dawało jakieś rezultaty, jeśli postawimy na przeciwko sobie dwóch graczy o takich samych umiejętnościach i podobnym eq, a tak to i bez tych trinketow można bardzo dobrze grać, wystarczy używać mózgu i mieć dobre eq.

Edit: Jeśli grasz tylko pvp i nic więcej to ja na Twoim miejscu brał humana, ale i tak w wodzie skasują raciale to po co się trudzić.

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!