Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KeiNett - nie pobiera się do końca.

Stacho417

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z launcherem KeiNett mianowicie, gdy pobieram minecrafta, ten zielony pasek załaduje się do końca i dalej się nie pobiera, pomoże ktoś?

pozdrawiam

Opublikowano

1.Zaktualizuj javę

2.Zrestartuj kompa

3. sprawdź czy już nie wydali nowego kleinett

U mie wystarczy tylko restart kompa albo restart całej javy

Daj + proszę .

mca.png

Opublikowano

Ohoho zacny żart, lecz mam pewne zastrzeżenie a dokładnie TO JEST LAUNCHER NON PREMIUM więc jak ma tutaj być jakiś psucz kompa czy co albo keylogger skoro i tak kto by robić keyloggera po to żeby mieć asła którymi się rejestrowałeś na jimś głupim serwie.

A i ten launcher jest na linuxa/maca/windowsa więc komu by się chciało robić wirusa na te 3 różne systemy.

mca.png

Opublikowano

Ohoho zacny żart, lecz mam pewne zastrzeżenie a dokładnie TO JEST LAUNCHER NON PREMIUM więc jak ma tutaj być jakiś psucz kompa czy co albo keylogger skoro i tak kto by robić keyloggera po to żeby mieć asła którymi się rejestrowałeś na jimś głupim serwie.

A i ten launcher jest na linuxa/maca/windowsa więc komu by się chciało robić wirusa na te 3 różne systemy.

Jestem posiadaczem maca, i powiem ci, że wirusy na linuxa oraz maca są prawie identyczne. Z grami też jest podobnie.

@topic

Usuń plik .minecraft, zainstaluj najnowszą Javę, zaaktualizuj sterowniki karty graficznej.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...