Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam parę pytań!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Ostatnio Znalazłem skrypt na losy za 1 diax np 1 eq żelazne lecz mam 1 problem nie wiem jak ustawić nazwę np dla tego diaxa albo coś innego . Więc proszę o dodanie linijki z nazwą i wytabowanie oto link do skryptu :

http://pastebin.com/75Q0fgmc

A Teraz poszukuje jeszcze np jak dodać drop skrzynki z other dropsa o nazwie : Losuj Kolego!

I Jak Ktoś użyje prawym to da mu losowy item tak jak by z tym diaxem ;p

Poszukuję jeszcze skrypt na kod który bd się pojawiał na czacie np co 4 godziny i tam np bd można wygrać 10 diaxów , same itemki oprócz rang

i poszukuję jeszcze takie coś jak na mysg.pl ze jak się kopie i rozwali się blok to stone zamieni się na skrzynce i w niej itemki i po zabraniu itemków skrzynia znika ;)

Proszę o podawanie skryptów na wersje 1.5.2 i aby tez działało na 1.7.+

Z Góry Dziękuję i liczę na dobre odpowiedzi ;)

A i Poszukuje osoby która się zna na pisaniu skryptów i bd pisała za free / range na serwerze ! Kto chętny pisze na skype : kuba.jaskulecki

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...