Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno IP!

Pikusiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie, które podchodzi wręcz pod prośbę. Czy jest tu ktoś, kto kupował punkty zasług ( IP ) na allegro, bądź też innej stronie? Zależy mi na tym, żeby płatności można było dokonać z konta bankowego. Czy jest jakiś zaufany serwis? Bo widziałem dużo aukcji na allegro, ale nie jestem przekonany, czy można im zaufać .. :x

TErqQ.png

Opublikowano

Nie da się kupić IP... Kup sobie boosty na IP w sklepie to będziesz więcej dostawał przez określoną liczbe gier

Opublikowano

Jak kupujesz na Allegro masz opcję płatności każdym kontem bankowym, nie da się kupić IP, kupuję się nabijanie IP kontami 5-10 lvl. Każda osoba, która sprzedaje na allegro nie może oszukać, ponieważ jest to karalne pozbawieniem wolności więc nikt Cię nie oszuka. Ps. Szukaj osoby, która ma dużo pozytywów. 

Opublikowano

Jak kupujesz na Allegro masz opcję płatności każdym kontem bankowym, nie da się kupić IP, kupuję się nabijanie IP kontami 5-10 lvl. Każda osoba, która sprzedaje na allegro nie może oszukać, ponieważ jest to karalne pozbawieniem wolności więc nikt Cię nie oszuka. Ps. Szukaj osoby, która ma dużo pozytywów. 

To nie do końca tak działa, zajmują się sprawą do jakiejś kwoty, a na większość po prostu blokują konto. Myślisz że ktoś się zainteresuje sprawą za 50zł -.-

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...