Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa parę pluginów po przerzuceniu na dedyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! Otóż mam taki problem, a mój technik będzie dopiero jutro.

Po przerzuceniu plików z hostingu na serwer dedykowany niektóre pluginy nie działają,

pomimo tego, że są w folderze plugins. Technik będzie dopiero jutro, a chciałbym to już
naprawić, mieliście podobne problemy? Może wiecie co może być nie tak, czekam na Waszą pomoc!

Edit:
M.in. jak dotąd zauważyłem to nie działa plugin:
LogIt (Po usunięciu i wrzuceniu pliku .jar folder się nie stworzył)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Mi się też tak działo że foldery się nie tworzyły dlatego wgrywałem inne wersje pluginu aż folder się stworzył .

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

dodaj uprawnienia do odczytu i zapisu plików dla całego folderu plugins.

No niestety, ale nic to nie dało. Dalej nie ma pluginu LogIt

Mi się też tak działo że foldery się nie tworzyły dlatego wgrywałem inne wersje pluginu aż folder się stworzył .

To raczej nie przez to, ponieważ na innym hostingu normalnie pluginy działały.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

@Naprawiłem, jakby ktoś miał podobne problemy
to trzeba przeinstalować jave, my zainstalowaliśmy java 7.

Pozdrawiam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...