Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zainstalować kilka metinów?

Lukass1496

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie - jak można aktualnie zainstalować kilka metinów np. po jednym na każdym dysku (Tak żeby nie były połączone - każdy oddzielnie zainstalowany)? Wcześniej ściągałem po prostu metina, kopiowałem pliki na każdy dysk i tyle, ale teraz po aktualizacji taki myk nie działa... Czy trzeba za każdym razem ściągać i instalować Gameforge + metin na każdym dysku oddzielnie? (Jeśli to możliwe?)

+ Czy posiadanie "czystego" Metina i odpalanie go na innym kliencie i dysku uratuje nam go przy banie na inne zbotowane konta/klienty?

Opublikowano

Niestety po ostatniej aktualizacji skopiowane metiny nie chcą się uruchomić (bład podczas patchowania), mimo, że metina ściągnąłem nowego wczoraj. Działa tylko ten bezpośrednio ściągnięty i zainstalowany a kopie nie :/

Opublikowano

Mi tam skopiowany metek na na innych partycjach dziala. Nie wiem z czym ty masz problem, po reszta czemu na to sluzyc ze bedziesz mial go na kilku partycjach?

2lj00au.jpg

Opublikowano

No właśnie tutaj jest druga część pytania - czy w Metinie bany lecą np. na danego klienta? Czy ma to sens, otwieranie czystego metina (np. sklep) na innym metinie, na innym dysku? Czy to wcale nie uchroni przed banem?

Opublikowano

Możesz również zainstalować na inny folder np. Metin22, a ten co teraz masz Metin2.

Opublikowano

No właśnie nie wiem czy takie instalowanie drugiego metina w innym folderze lub na innym dysku chroni przed banem za powiązanie kont... Ktoś może wie?

Ps: Nadal nie wiem jak zainstalować drugiego metina. Jedyne co umiałem robić to kopiować pliki, ale to nie jest przecież instalacja. Poza tym teraz skopiowane metiny nie chcą mi się uruchomić, wyskakują różne błędy (najczęściej błąd przy patchowaniu...) :/

Opublikowano

A kopiowałeś metki czyste po ściągnieciu ? Czy zpatchowałeś do końca i wtedy kopiuj wklej?

A jest w tym jakaś różnica? Wcześniej kopiowałem czyste i dopiero patchowałem, a teraz już spatchowany kopiuję... Chociaż miałem też błąd w czystym skopiowanym raz... Hmm myślisz, że trzeba zawsze czyste kopiować i dopiero patchować?

A tak poza tym nie da się inaczej zainstalować kolejnych metków - tylko metoda kopiuj/wklej wchodzi w grę?

Edit: Podczas patchowania metina mam zawsze taki błąd: (metin nowy, ostatnio pobrany)

2uscwp4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...