Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pulpit zdalny na PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Szukam jakiejś apki, która umożliwi mi sterowanie telefonem z poziomu PC. Znalazłem droid VNC server ( https://play.google.com/store/apps/details?id=org.onaips.vnc&hl=pl ), ale działanie całej aplikacji pozostawia wiele do życzenia... Mało FPS, często się zawiesza, zdarza się jej zgubić połączenie. 

Jest coś, co będzie działać płynniej? Zależy mi tylko na możliwości sterowania PowerAMPem z poziomu komputera.

Telefon zrootowany, HTC Desire X.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Nie, w AirDroidzie można odtwarzać pliki znajdujące się na telefonie przez PC. Nie odwrotnie. Chyba, że nie znalazłem tej funkcji, ale wątpię, bo trochę tam poklikałem.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Team Viewer ?

Opis z GPlay: "TeamViewer zapewnia łatwy, szybki i bezpieczny dostęp do komputerów z systemami Windows, Mac i Linux."

Nie ma tam mowy nawet o dostępie z Androida na Androida, czytałeś pierwszy post, czy zwyczajnie nabijasz posty?

ㅈㅈ.

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie, że chcę korzystać ze smartfona (właściwie tylko z odtwarzacza) z poziomu PC?

Załączam obrazek, żeby łatwiej było wam zrozumieć:

VERPMm4.jpg

ㅈㅈ.

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie, że chcę korzystać ze smartfona (właściwie tylko z odtwarzacza) z poziomu PC?

Załączam obrazek, żeby łatwiej było wam zrozumieć:

4189914060191521155278.jpg

O c**j Ci chodzi? Chłopie, źle przeczytałem pierwszy post i tyle a Ty z ryjem od razu.. Musisz trochę na odpowiedź poczekać, uspokój się

Po chuja warnujesz?

xD

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...