Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA VC Problem z misjami a raczej ich brak

mister920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no to tak jak w temacie nie mam żadnych zlecen nic pomocy a tak wyglada moja mapa

http://speedy.sh/vNDmQ/2014-07-14-00001.jpg

i jeszcze jedno jak robie misje z lodziarni to nie wiem jak sie wlacza te muzyczke ktora przyciaga ludzi aby kupili narkotyki niby trzeba kliknac klakson ale to nie dziala przytrzymuje go klika i nic

Opublikowano

Ile grasz w te VC ? Jest możliwość, że przeszedłeś już prawie całą gre i zostały tylko misje poboczne, których musisz szukać sam? Gra oryginał czy pirat? Bo dziwna sprawa z tym klaksonem.

Opublikowano

Gra kupina na Steam

I mam 41 % gry wiec jeszcze troche misji mi zostalo

no chyba że dam komuś save i mi to przejdzie te misje z ta piepszona lodzirania

Opublikowano

Gra kupina na Steam

I mam 41 % gry wiec jeszcze troche misji mi zostalo

no chyba że dam komuś save i mi to przejdzie te misje z ta piepszona lodzirania

To czyli masz jakąś misję, więc o co się rozchodzi? Na początku pisałeś, że nie masz żadnych misji a teraz piszesz, żeby ktoś ci pomógł zrobić misję z ,,lodziarnia,,. Opisz konkretnie o co chodzi.

Opublikowano

Tera tylko chodzi mi o te misje z lodziarnia

Biore pojazd z lodziarni i parkuje samochód tak jak w instrukcji naciskam klakson i nic sie nie dzieje a jak patrzylem na YT to zaczela grac jakas muzyczka a u mnie nie leci i luszie nie podchodza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...