Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam w menu bola zaznaczone evadee , w grze tez jest menu evadee lecz gdy ktos strzela champ nic nie unika.

Jak to naprawic?

Opublikowano

Nie nie uwazam sie za lepszego ale od czasu opublikowania enforce wiele ludzi bez myslenia zaklada tematy nie zagladajac do FAQ EnForce stworzonego przez jednego z uzytkownikow

Jezli nie nalezysz do grupy niedojebow mozgowych to cie przepraszam :)

x

Opublikowano

Raczej polecam IVade lepszy i wydajniejszy skrypt i śmiga na bol'u z EnfoceVIP'em + jest kompatybilny z innymi skryptami (Większość działa)

Opublikowano

Wiesz co sam nie mam linku ale wiem , że takie coś jest dobre popytaj jeszcze ale ja nie mam aktualnie tego skryptu.

Opublikowano

A sluchajcie nie chce zakladac nowego tematu mam Ivade , casswhooping ,activator , hidden objects , i hate your wards i minimap timers zalaczone. No i gdy chce puscic spella jakiegos jak mam wszystko odpalone nie chce nic robic flasha nawet albo warda postawic. A jak wylacze bola wszystko moge normalnie robic. Jak to naprawic?

Opublikowano

zarzucicie to iVade w wersji pastebin lub gifttube (czy jakoś tak) bo mam enforca i nie moge wejść w ten link ponieważ "

Sorry, you don't have permission for that!

@Edit

chcialbym sie jeszcze spytać czy iVade jest tak samo efektowane jak Evadee?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...