Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są bany za klikacza ?

damianszel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio słyszałem coś, że w darkorbit mają pojawić się skrypty wyłapujące graczy używających klikacza. Czy ktoś coś wie na ten temat ? Używał ktoś ostatnio tego programu ? ja używałem go głównie na boxy. Dajcie znać jakbyście Wy, albo Wasi znajomi wyłapali bana za to, bo teraz bany za programy są na zawsze, więc troche mi szkoda konta :/

Opublikowano

Moim zdaniem nie mozna dostać bana za klikacza bo jakby to sprawdzili?? klikacz działa tak jakbys sam siedział przy kompie i klikal...jak nikt nie bd boxował po 24/7 to nie dostanie bana :)) przynajmniej tak mi sie wydaje ale głowy nie dam :))

Opublikowano

Akurat dla nich sprawdzic, że ktos przez kilka godzin na tych samych pixelach klika to chyba nie problem a tutaj o to chodzi właśnie, że klikacz na te same pixele naciska a w regulaminie pisze, że nie wolno automatyzować funkcji gry. A Ty latałeś na klikaczu w ostatnim czasie ?

Opublikowano

Akurat dla nich sprawdzic, że ktos przez kilka godzin na tych samych pixelach klika to chyba nie problem a tutaj o to chodzi właśnie, że klikacz na te same pixele naciska a w regulaminie pisze, że nie wolno automatyzować funkcji gry. A Ty latałeś na klikaczu w ostatnim czasie ?

Wystarczy, że bot przez przypadek kliknie na statek i juz nie wyglada na pixela ;) Niestety, jesli jest taki niedopracowany i klika na innych graczy, nie moze bic alienkow... Ale wystarczy miec "wierną" grupę ;) Osobiście latajać na ww. bocie na pall, żaden alien mnie jeszcze nie ubił, więc nie jest źle ;)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Poczekajcie a poleci fala banów za klikacza. Na pl3 ludzie lataja 24/7 w tych samych miejscach i codziennie sobie bije do misjii .Najwiecej jest mmo :))

Tak jak każdy był ucieszony vbotem  , to teraz macie :D

Opublikowano

Poczekajcie a poleci fala banów za klikacza. Na pl3 ludzie lataja 24/7 w tych samych miejscach i codziennie sobie bije do misjii .Najwiecej jest mmo :))

Tak jak każdy był ucieszony vbotem  , to teraz macie :D

"Najwięcej jest mmo".. Ciekawe dlaczego ? Może dlatego że jest ich najwiecej i maja pall ? Polecam również spojrzeć na 4-3, bo tam nie lepiej...

Nie porównuj prostych pixeli do VBota. Dlaczego ? Bo VBot korzystał z SWF Menagera, który jakoś ingerował w klienta gry :)

Jak ludzie latają w tych samych miejscach ? Chyba bot klika w różne miejsca na minimapie. Na zwykłej mapie również, bo skrzynki/pall sa w roznych miejscach... Więc nie rozumiem o co Ci chodzi... Nastepnym razem rozwijaj bardziej swoje myśli.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...