Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję testerów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie, poszukuje technika beta testerowAktualnie w teamie jest sponsor,grafik oraz technik. Jest to projekt na ok. 2k-3k graczy. Bedzie to serwer hard/medium (bardziej hard). Po przemysleniu zostawiam na sam hard/medium.

Zainteresowane osoby pisac na gadu - 48218003

Temat zostal edytowany, prosze moderatora forum o zmienienie nazwy tematu na "Poszukuje Testerow". Z gory dziekuje, pozdrawiam.

صصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص

~Edytuje temat~

~Dodatkowe informacje~

Poszukuje zaufanych testerow gry. Dlaczego zaufanych? A no temu ze wiekszosc testerow nie wykonuje swojej pracy prawidlowo. Graja dla "beki", znalezione bugi zostawiaja dla siebie. 

Dobrze by bylo gdyby tester gry posiadal mikrofon oraz komunikator ts3 (nie jest to wymagane).

Ilosc miejsc ograniczona.

5/20

vz4tz.jpg

Opublikowano

skąd wiesz że będzie to projekt na 1/2k graczy i to jeszcze na hardzie? Powodzenia hehe

btw. co oferujesz?

Weź k***a wypierdalaj. "I to jeszcze na hardzie" Ascarial - Hard dochodzi do 3000 online.

Powodzenia z projektem, co oferujecie?

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

skąd wiesz że będzie to projekt na 1/2k graczy i to jeszcze na hardzie? Powodzenia hehe

btw. co oferujesz?

Patrzac po planowanej reklamie, uwierz mi - bedzie tyle graczy, jak nie wiecej.

Weź k***a wypierdalaj. "I to jeszcze na hardzie" Ascarial - Hard dochodzi do 3000 online.

Oferujemy posade w team, % do uzgodnienia. Oczywiscie zalezy to rowniez od umiejetnosci technika.

vz4tz.jpg

Opublikowano

Polecam :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@ Medalowy

Ascarial oszukuje na liczniku !

Buhahaha, na Ascarialu mają podkręcany licznik co najmniej razy 3 i nie sugerujcie się "dużą" ilością shopów na m1 bo jest ich tam tylko max 400 a w  samej grze może 600,  z czego połowa ma shopka. zaś na 2 i 3 kolorze prawie nikt nie gra. Na dodatek serwer ten ma beznadziejną  administrację i techników. Ostatnio zrobili odgórny reset haseł wszystkim graczom, bo jakiś wydalony GM zasunął im cała bazę danych. Na TSie sporadycznie bywa jakiś jakiś technik i okradzeni ludzie już od tygodnia  czekają na swoje itemki. Po każdym updacie, który ma łatać jakieś bugi, wychodzą znowu inne bugi. Swego czasu zbugował im się cały biolog i każdy, nawet 130 lev musiał go robić od nowa. Teraz naprawili niby jakieś smocze skile i po paru dniach, po jakimś updacie, znowu  nie działają. Nie będę mówić już o wieży DT,  której do dziś naprawić nie umieją od pol roku. Co do hackow na tym serwerze to ciagle widuje ludzi na Ascarial.pl na hacku WH Jesli ten dziala to i inne tez hulaja bez problemu a sam fishbot na Ascarial juz sprawdzilem. Szczerze odradzam ten serwer, bo po 20 dniach gry na nim wyrobiłem sobie już o nim negatywne zdanie a zawiodlem sie glownie na chamskiej administracji i niedojrzalym techniku Endymionie, bo to za ich sprawa mozna rzecz okradziono mi pod koniec mojej gry jeden bardzo cenny item trute +9 48 sr z kd+5 i skasowano skliie na P do zera.

Co do zabezpieczeń samego konta na Ascarial.pl to mam dlatego  jak najgorsze odczucia w  tym względzie,  bo po wbiciu się na stronie na dane konto, można je bez problemu przejąc, bo durny programista nie zrobił potwierdzenia zmiany hasła za pomocą otrzymanego od serwera inka  na poczte przypisana do konta. Wystarczy znać login i nazwę poczty i już macie te konto > raj dla złodziejów, bo ludzie ciągle wpisują te same loginy i poczty na każdym nowym serwie a bazy klientów pozamykanych już serwerów można kupić albo znalezc w necie. Gdyby nie opłacana reklama na mpcforum serwer Ascarial.pl by już dawno padł, co o mało nie stało się w lutym tego roku.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Ascarial nie jest typowym hardem.

Patrzac po planowanej reklamie, uwierz mi - bedzie tyle graczy, jak nie wiecej.

Oferujemy posade w team, % do uzgodnienia. Oczywiscie zalezy to rowniez od umiejetnosci technika.

Bardzo ciężko znaleźć dobrego technika, większość tego forum to banda idiotów, z których każdy wie najlepiej. A pisząc, że % zależy od umiejętności technika jest trochę bez sensu, bo albo jest się dobrym technikiem albo chujowym.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie każdy serwer przyciąga ludzi. Fajnie że robicie hard ale dla mnie jest to śmieszne że zapewniacie iż będzie 1k + graczy. Nigdy nie patrzy się na inne serwery ile tam gra. Podam Ci przykład, invoria a inny esay/medium? Gra na innym tyle samo? No raczej nie. Nawet ravia będąc hard- em nie posiada aż prawie 3k graczy z tego co mi wiadomo. 

Opublikowano

Tak będzie taka reklama, że hoho z tego co mi wiadomo :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wiem dlatego dobry, doświadczony technik jest potrzebny :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Buhahaha

Na Ascarialu gra max 1000-1200 osób a nie 3000, wy liczyc nie umecie ?

Nie bierzcie za technika niejakiego ENDYMIONA, bo to cham i prostak i słaby technik na dodatek co widać po ASCARIAL.PL

Opublikowano

Buhahaha

To mnie akurat nie interesuje.

Nadal szukamy technika.

vz4tz.jpg

Opublikowano

@ Medalowy

Ascarial oszukuje na liczniku !

Buhahaha, na Ascarialu mają podkręcany licznik co najmniej razy 3 i nie sugerujcie się "dużą" ilością shopów na m1 bo jest ich tam tylko max 400 a w  samej grze może 600,  z czego połowa ma shopka. zaś na 2 i 3 kolorze prawie nikt nie gra. Na dodatek serwer ten ma beznadziejną  administrację i techników. Ostatnio zrobili odgórny reset haseł wszystkim graczom, bo jakiś wydalony GM zasunął im cała bazę danych. Na TSie sporadycznie bywa jakiś jakiś technik i okradzeni ludzie już od tygodnia  czekają na swoje itemki. Po każdym updacie, który ma łatać jakieś bugi, wychodzą znowu inne bugi. Swego czasu zbugował im się cały biolog i każdy, nawet 130 lev musiał go robić od nowa. Teraz naprawili niby jakieś smocze skile i po paru dniach, po jakimś updacie, znowu  nie działają. Nie będę mówić już o wieży DT,  której do dziś naprawić nie umieją od pol roku. Co do hackow na tym serwerze to ciagle widuje ludzi na Ascarial.pl na hacku WH Jesli ten dziala to i inne tez hulaja bez problemu a sam fishbot na Ascarial juz sprawdzilem. Szczerze odradzam ten serwer, bo po 20 dniach gry na nim wyrobiłem sobie już o nim negatywne zdanie a zawiodlem sie glownie na chamskiej administracji i niedojrzalym techniku Endymionie, bo to za ich sprawa mozna rzecz okradziono mi pod koniec mojej gry jeden bardzo cenny item trute +9 48 sr z kd+5 i skasowano skliie na P do zera.

Co do zabezpieczeń samego konta na Ascarial.pl to mam dlatego  jak najgorsze odczucia w  tym względzie,  bo po wbiciu się na stronie na dane konto, można je bez problemu przejąc, bo durny programista nie zrobił potwierdzenia zmiany hasła za pomocą otrzymanego od serwera inka  na poczte przypisana do konta. Wystarczy znać login i nazwę poczty i już macie te konto > raj dla złodziejów, bo ludzie ciągle wpisują te same loginy i poczty na każdym nowym serwie a bazy klientów pozamykanych już serwerów można kupić albo znalezc w necie. Gdyby nie opłacana reklama na mpcforum serwer Ascarial.pl by już dawno padł, co o mało nie stało się w lutym tego roku.

Człowieku  ... przeczytaj to co napisałeś i sie zastanów . na ascarialu jest podkręcony licznik ale nie 3x  gra tam +2k na czysto . 

Buhahaha

liczyłeś ?  wydaje mi sie ze nie . wiec nie pie3dol głupot .

a co do harda to musi być bardzo dobra reklama aby było 500 os a co dopiero 1,2k  wszystkie hardy jakie startują mają po 200 graczy  

56928084622805469272.png

Opublikowano

Buhahaha

No, jak Ty k***a policzyłeś 1200 osób na serwerze, to ciekawe, ciekawe.

Ja nie umiem liczyć z 6 ch z 50 map i każdego gracza po kolei.

Nauczysz mnie tego skilla?

Bo bardzo interesujace.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Ale proszę się już nie kłócić ten temat ma być zamknięty :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie każdy serwer przyciąga ludzi. Fajnie że robicie hard ale dla mnie jest to śmieszne że zapewniacie iż będzie 1k + graczy. Nigdy nie patrzy się na inne serwery ile tam gra. Podam Ci przykład, invoria a inny esay/medium? Gra na innym tyle samo? No raczej nie. Nawet ravia będąc hard- em nie posiada aż prawie 3k graczy z tego co mi wiadomo. 

Ja jestem tego pewien. Bedzie +2k graczy albo nawet +3k. Nie bede Ci mowil u kogo mamy reklame, bo pomyslisz ze to fake i nie uwierzysz. Poza tym akualnie posiadamy najlepszego sponsora na rynku.

vz4tz.jpg

Opublikowano

Ja jestem tego pewien. Bedzie +2k graczy albo nawet +3k. Nie bede Ci mowil u kogo mamy reklame, bo pomyslisz ze to fake i nie uwierzysz. Poza tym akualnie posiadamy najlepszego sponsora na rynku.

chciałbym to widzieć .

56928084622805469272.png

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie, poszukuje technika. Aktualnie w teamie jest sponsor oraz grafik. Jest to projekt na ok. 1k-2k graczy. Bedzie to serwer hard/medium (bardziej hard). 

Zainteresowane osoby pisac na gadu - 48218003

Zapomnialem dodac - poszukujemy technika na stale. Oferujemy mu miejsce w teamie oraz % do uzgodnienia. 

ps. asfen ma tu zakaz wstepu.  :rolleyes:

Mam pytanie.

Dlaczego Asfen posiada zakaz wstępu?

1761427.jpeg

Opublikowano

Ascarial.pl podaje szczegółowo liczbe graczy

Przede wszystkim uściślijmy czy liczymy liczbę graczy czy liczbę kont (bo prawie każdy gracz ma 1 lub 2 shopy oprócz własnej postaci)

ch1 m1 - max 450 shopów, co liczyłem parę razy

ch1 m1 - między 100-200 graczy max

najbardziej oblegany dungeon > tylko KATAKUMBY .. gdzie wbija sie od 50 do 85 lev

niektóre mapy są całkowicie puste (grota v2, red lasek) a dungeony nieuczęszczane (lodowa otchłań)

na evencie OX doliczyłem się może 450 osób, a na serwerze licznk pokazywał pod 3600 ludzi

Informacje mam od ludzi którzy mają konta liczne konta w przedziale 40,80,100 i 120 lev więc są na pewno miarodajne. a niech was nie zwiedzie te pełne m1 bo to są tylko shopy ...

gdyby ten serwer nie płacił masę kasy na reklamę  to by świecił pustkami a tak na serio to jest gorszy od PLA na wielu polach, bo ma bardzo liczne i nie naprawiane bugi, brak poważnego zabezpieczenia konta, zenujacy kontakt na TSie, olewanie totalne graczy przez administrację, najpewniej dziurawa baza danych, i dopiero teraz kupili sobie ponoć zabezpieczenia anty Ddosowe.

informacje te są otrzymane od kogoś co byl w teamie ...

Opublikowano

po ch*j dyskutujecie o jakimś ascarialu jak z tego co mi wiadomo to ascarial będzie zjedzony przez ten serwer

POLECAM i czekam na serwer :)

24267682304344824194.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...