Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie clanu...

Hydrauliczysko

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym aby było to wprowadzone?

• Tak
      7
    • Nie
      0
    • Obojętne
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł wpadł mi do głowy przy przeglądaniu forum a mianowicie subforum o tematyce Need For Speed World

Jest tam stworzony ''MPC Racing Team'' ludzie składają podania i albo dostają sie do drużyny albo są proszeni o poprawienie czegoś i spróbowaniu na następnej rekrutacji...

Mój pomysł polega na stworzeniu Clanu w skillu o nazwie

''MPC Frag Team''

I podział byłby trochę inny niż jest to w dziale Need For Speed :)

Miałoby powstać kilka podziałów

-Sniper

-Szturmowiec

-Działacz Forumowy

-Organizator CW

Rekrutacja byłaby otwierana co miesiąc i prowadziłby ją każdy kto należałby do ''MPC Frag Team'', każdy wypowiadałby sie na temat osoby składającej podanie na dane stanowisko oraz Sniper oraz Szturmowiec prowadziłby z nim próbne gry, Seizure, Blasting i Team Deathmatch.

Są to tylko wstępne wytyczne, jeśli pomysł sie przyjmie będziemy działać w strone tego aby coś takiego zrobić na forum i w grze :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

No, na takie coś to każdy pójdzie! Z chęcią bym zrobił takie coś ale to zależy od administracji.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Miejmy nadzieje, że cos takiego zostanie stworzone... Lecz jeśli nie, to można zrobić Klan o tej nazwie i podpiąć temat z rekrutacją tylko do tego klanu i stworzyć coś na wzór tego co jest wyżej tylko bez rang forumowych.

I wszystko jasne...

Opublikowano

Czemuż nie? Możecie spróbować, lecz i tak zawsze ktoś się trafi, kto będzie myślał, że się odpalacie se nie pogracie cw z powodu tagu MPC. No jeśli się wgl nie odpalacie, bo nie grałem z wami oraz dawno nie zaglądałem na skill'a

//

Opublikowano

Póki co możecie testowo spróbować. Jeśli pomysł się przyjmie i utrzyma, to mozna pomyśleć co dalej i czy tworzyć oficjalną grupę :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Póki co możecie testowo spróbować. Jeśli pomysł się przyjmie i utrzyma, to mozna pomyśleć co dalej i czy tworzyć oficjalną grupę :)

No zobaczymy Makin, czy to wypali.

bez gif

Opublikowano

Jeszcze przed 13, zakładam klan :)

Mam nadzieje ze to wypali :)

Jak nie bedziecie zapraszac do klanu dzieciaków które spierdolą każde cw to przejdzie.

//edit

moge dojsc jako sniper, szturmowiec.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

@Umarly gdzie moj limit? :D

Kiedy pojawi się oficjalny temat w sprawie rekrutacji?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

@Jankensztajn

Planowo miał być o 13, ale spokojnie wszystko będzie.

@WinTeR32

Wszystko będzie robione z czasem, na razie musimy zdobyć ekipe na forum i w grze, jeśli wszystko wypali, dostaniemy specjalne rangi na forum (MPC Frag Team),

własny kanał na ts3... później już z górki :)

Ponadto mam w planie, zrobić / zlecić komuś zrobienie specjalnych sygnaturek, które byłyby dostępne tylko dla członków clanu :)

Jeśli ktoś ma jeszcze jakiekolwiek pytania, pisać do mnie na PW, do Umarlego lub po prostu pod tym tematem :)

I wszystko jasne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...