Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PACZKA 512 RENDERÓW METIN2

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ,

Dzisiaj mam do udostępnienia paczkę 512 renderów za zgodą mojej znajomej , która zaczyna działalność na YT :O

Jeśli komuś się spodoba Prosiłabym o like pod filmkiem niż łapki tutaj ( nie obraże się łapkami na MPC ) hyhy :)

FILMIK na YT :

https://www.youtube.com/watch?v=K6kjC3xpFIw

SKAN ONLINE:

https://www.virustotal.com/pl/url/4fecbc03f953619fcda9c1f0891b7110faee5078420928334cb505e6f6ff95d9/analysis/1405360467/

DOWNOLAND:

http://www.speedyshare.com/JeYYS/metinpack.rar

PS : nIE WIEM CZY TO MA BYĆ skan online czy pliku z kompa , Proszę o nie warnowanie tylko post lub MS priv z upomnieniem czy cuś, to zmienię   :D

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Pozytywnie ;)

Dzięki za paczkę, napewno się przyda do sygnaturek itp. Oczywiście plus. Czekam na więcej takich paczuszek ;)

Opublikowano

Bardzo dużo jest tych nie metinowskich. Jest także kilka nie potrzebnych ikon z IS. no cóż. Może komuś się przydadzą ;)

Opublikowano

Rzadko mnie coś zaskakuje, prawie wcale, ale te rendery Twojej koleżanki, Sylwi jak dobrze wypatrzyłem są... Genialne w swojej prostocie, już od dawien

dawna szukałem czegoś prostego, klasycznego i jednocześnie świeżego, no i się udało ;)

arijh2.jpg

Opublikowano

Rzadko mnie coś zaskakuje, prawie wcale, ale te rendery Twojej koleżanki, Sylwi jak dobrze wypatrzyłem są... Genialne w swojej prostocie, już od dawien

dawna szukałem czegoś prostego, klasycznego i jednocześnie świeżego, no i się udało ;)

Szkoda tylko że rendery nie są jej koleżanki :/ a kilka renderów z tego co zauważyłem ma podpisane by Sora ;) (co kojarzy mi się z pewnym niemcem z epvp) 

PS: Co do renderów to są one fajne szczególnie te z m2m ;)

Opublikowano

Szkoda tylko że rendery nie są jej koleżanki :/ a kilka renderów z tego co zauważyłem ma podpisane by Sora ;) (co kojarzy mi się z pewnym niemcem z epvp) 

PS: Co do renderów to są one fajne szczególnie te z m2m ;)

@xSiwolec:D

Ale to nie jest powiedziane , że to są wykonane od 1 osoby .

jest to cały zbiór renderów z metina , zresztą na filmiku jest powiedziane , że Kolekcjonowane były przez pół roku ^^

( z różnych źródeł)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Słabo troszkę z czarnymi otoczkami. Autorce tej "paczki" podziękowałem już na innym forum ;D

kirito.jpg

DUPA

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...