Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z mclista.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z dodaniem mojego serwera do listy mclista.pl . próbowałem już wszystkiego szukałem wszędzie i nic. Zero kontaktu z jakimś adminem czy zarządcą serwisu. Zero kompletne. podobno Enderchest tym zarządza - pisałem wielokrotnie i nic. Co robić jakieś pomysły???

Wpisywałem wile adresów ip numerowei z hostingu z portem itd. i nic. Na Minecraft-list tez miełem problem ale sie udało. I co ciekawe zauważyłem też że baner na mojej prezentacji w mpc tez pokazuje ze serwer jest offline a jest 100% online. Co z tym zrobic ??

pomóżcie

mój serwer to s1.diaxglob.pl mozecie sprawdzić sami

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

Enderchest odpisuje po 1 dniu, bądź więcej. ;)

mclista.pl nie przyjmuje niektórych hostingów, więc musisz spróbować dodać ip cyfrowe serwera. ;)

enderchest nie odpisuje nawet po kilku dniach a pisałem wielokrotnie.

dodawałem juz cyfrowe ip i nic - dalej ten sam problem a serwer hula bez problemu.

Opublikowano

próbowałem juz wszystkiego - z portem zwykłym , dodatkowym czy standardowym na ip zwykłe czy cyfrowe i zawsze to samo

Opublikowano

a mój serwer jest na lvup i w związku z tym nie będę mógł dodac serwera??? Ktoś zna odpowiedź??

Opublikowano

Hosting nie ma tu znaczenia, ja dodałem swój serwer z Fiberhostu i normalnie działa, kiedyś natomiast miałem taki problem gdy miałem Ofertę Pro z Ownserver, okazało się że już taki serwer był na mclista.pl z takim samym IP i portem a tym serwerem był Napieprzamy 

bez reklam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Fakt temat rozwiązany - i szczerze mówiąc nie wiem jak ale po pewnym czasie udało mi sie dodac serwer i jest ok

DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...