Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Miecz na wykończeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzi mi o to by przez skript zrobić crafting miecza, który jest na wykończeniu (raz można użyć)

on script load:
        register new shaped recipe for Iron Sword of sharpness 8 named "&4Silacz" using air, Iron Sword, air, nether star, Ender Pearl, nether star, air, ender pearl, air

Wyżej podałem crafting tego miecza ale jak mu dać by był bardzo zniszczony po stworzeniu?

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Da się ;D

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Da się ;D

No to jeśli się da czemu sam tego nie zrobisz?

Nie rozumiem...

Mogę poszukać ale moim zdaniem lepiej plugin,,

Nie zawiedzie cię a nie to co SK

Hej <3

Opublikowano

Hm po co mi plugin na takie coś, a da się bo kiedyś kolega tak w skrypcie zrobił... 

Dobra poradziłem sobie z tym zagadnieniem "z dupy strony" i efekt jest taki jaki chciałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...