Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

734F - Czy Padł Już Na Dobre ?

zelmund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh szkoda ;/ to jedyny priv na którym grałem ....Aż łza mi się w oku zrobiła ...NIEEEE...Oby go kiedyś włączyli

Logo.JPG

Opublikowano

Można też przez chinskiego sprawdzic co zaraz uczynie :D

Edit:

Na chinskim lauchnerze z ich stronki dziala...

Ip znowu zmienione ;)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Tak jak to powiedział up, można grać normalnie na chińskim cliencie lub laucherze a spolsczenia nie działają bo wczoraj zmieniono ip serva :) 5 min temu spr. i działa ( na chińskim). :)

EDIT

ip można sprawdzić poprzez program proxifier.

EDIT 2

TUT by Gummis jak zrobić spolszczenie: http://www.mpcforum.pl/topic/119038-tut-spolszczenie-jak-je-zrobic-kilka-sposobow-jak-zyskac-ip/

Opublikowano

222.162.143.56 <--ip

11002 <-- port

EDIT:

Mi już spolszczenie działa. Piszcie w razie problemów. ;]

Opublikowano

MOlgbys np. wrzucic na jakis hosting pliki ktore sa potrzbne by grac na 734f ?

Jak chcesz mogę Ci przesłać lub wstawić na serwerze jakimś plik serwerinfo, na którym zmienione jest już ip i można grać bez przeszkód na 734f .

EDIT : Tu macie link do edytowanego pliku serwerinfo, ściągacie i podmieniacie w folderze z metinem. A później możecie bez problemów grać na privie 734f.

link: http://www.speedyshare.com/files/21639909/serverinfo.py

EDIT 2 : Up sorry, że też dodałem link, ale mi sie chyba net zlagowałał i nie widziałem twojego posta. Jak coś to napisz, to usunę swój. ;]

Opublikowano

Jak chcesz mogę Ci przesłać lub wstawić na serwerze jakimś plik serwerinfo, na którym zmienione jest już ip i można grać bez przeszkód na 734f .

EDIT : Tu macie link do edytowanego pliku serwerinfo, ściągacie i podmieniacie w folderze z metinem. A później możecie bez problemów grać na privie 734f.

link: http://www.speedyshare.com/files/21639909/serverinfo.py

EDIT 2 : Up sorry, że też dodałem link, ale mi sie chyba net zlagowałał i nie widziałem twojego posta. Jak coś to napisz, to usunę swój. ;]

witam

wkleiłem ten pliczek i dalej blad wyskakuje

mam metina 08 + Metin2Mod_ml3yang.exe (4,21 MB) i na poczatku dzialalo ale przestalo

pozdrawiam i czekam na szybka odp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam

wkleiłem ten pliczek i dalej blad wyskakuje

mam metina 08 + Metin2Mod_ml3yang.exe (4,21 MB) i na poczatku dzialalo ale przestalo

pozdrawiam i czekam na szybka odp

Napisz jaki to błąd, ale najpierw reinstalnij metka i wklej plik znowu.

Edit. A jak to nie pomoże, to ściągnij mod Kamera, no i wklej ten plik ;)

Opublikowano

Najprawdopodobniej zabugowane postacie masz... Też tak kiedyś miałem. I tera już nic z nimi nie zrobisz, tak mi się wydaje.

Opublikowano

po prostu zmienili i jak nie znajdziesz ip do moda kamera zawsze mozesz pobrac z 734f.com metka ale tutaj w temacie jest podane chociaz jak pobierzesz ten plik 6MB z 734f to w nim jest ip port itp

klmn250624067t.gifPOMOGŁEM ?? ODWZAJEMNIJ SIĘ :)
Opublikowano

Wystarczy zmienić ip w pliku serverinfo. Nowe IP to 222.162.143.56 port:11002

Pomogłem daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...