Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zabezpieczyć się przed kradzieżą konta.

pr0sty590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

W tym temacie napisze wam o najlepszych sposobach zabezpieczenia konta przed kradzieżą.

1.Pobierz Anty-Wirus (polecam do tego pobrać CCleaner i skanować przy każdym uruchomieniu)

2.Załóż login i hasło który składa się z min.6 liter i 3 cyfr.

Zły login : (wojownik1)

Prawidłowy login : (Wojownik619)

3.Zawsze podawaj prawidłowy e-mail przy rejestracji konta.

4.Nigdy nie udostępniaj plików z klienta serwera/tym bardziej jeśli na serwerze jest funkcja zapisz konto!

5.Hasło do magazynu nie powinno składać się z samych 000000 może to być np.twoj nr telefonu lub jego część/data urodzenia.

6.Omijaj ludzi którzy proponują wymianę konta za konto na innym serwerze to grozi banem oraz źle się skończy się dla twojego eq.

Proszę nie pisać komętarzy : Wiedziałem o tym ! 

Poradnik jest głównie dla nowych graczy którzy są najbardziej narażeni na kradzieże.

Poradnik w 100% wykonany przeze mnie.Zabrania się kopiowania go bez mojej zgody.

Opublikowano

To pisze przy niektórych rejestracjach na stronach serwerów.. Więc jest zbędne..  + dużego wkładu tutaj nie widać jest.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Poradnik zbędny nie da sie zbezpieczyć przed oszustami

1.Pobierz Anty-Wirus (polecam do tego pobrać CCleaner i skanować przy każdym uruchomieniu)

No anty wirusa nie koniecznie trzeba mieć ale to nie oto w tym chodzi

To chodzi oto czy gracz nie uwieży oszustowi bo jak da sie nabrac gracz to traci wszystko antywirus nie wyszuka ci złodzieja w Metinie.

Opublikowano

Poradnik zbędny nie da sie zbezpieczyć przed oszustami

No anty wirusa nie koniecznie trzeba mieć ale to nie oto w tym chodzi

To chodzi oto czy gracz nie uwieży oszustowi bo jak da sie nabrac gracz to traci wszystko antywirus nie wyszuka ci złodzieja w Metinie.

Zobaczymy jak dostaniesz link od gracza do KeyLoggera który miał być np.Switch Botem lub WaitHackiem na serwerze jakim grasz .

Opublikowano

Zobaczymy jak dostaniesz link od gracza do KeyLoggera który miał być np.Switch Botem lub WaitHackiem na serwerze jakim grasz .

No tyle, że ktoś kto troszkę się zna potrafi wysłać ci botneta czy inny syf, którego nie wykryje żaden antywirus, wiem - bo znam takiego gościa.

Dlatego od wh czy switch bota masz mpcforum, gdzie każdy plik jest sprawdzany i problemu nie ma - jeśli ktoś pobiera pliki z nieznanego źródła 

to jak dla mnie antywirus za dużo nie da ;).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Było, było i jeszcze raz było. 

Takich poradników jest pełno, nie widzę tutaj nic nowego. Chociaż popraw to bardziej pod estetykę  -.-

2.Załóż login i hasło który składa się z min.6 liter i 3 cyfr.

Zły login : (wojownik1)

Prawidłowy login : (Wojownik619)

Trochę sugerujesz tym złym i prawidłowym loginem.

• 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...