Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera zrobić?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie jaki typ serwera cs opłaca się zrobić, żeby zachęcić ludzi do grania i oczywiście jakie serwry są najbardziej grywalne ?

Opublikowano

Zombiemode.

Surf.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zombiemode.

Surf.

Surf? Serio? Najbardziej grywalne serwery to : Only DD2, FFA, ZM ale żeby rozkręcić teraz te mody, to potrzeba mieć finanse i zaangażowanie. Ja miałem plan stworzyć serwer Chowany, ale ulepszony, bo nie ma ani jednego polskiego serwera(i w ogóle jest ich bardzo mało), dobrze to wykorzystasz i będzie grywalność - według mnie.

Opublikowano

Według mnie dość dużym powodzeniem cieszą się serwery typu BF2+DM lub samo DM gdyż pozwala to na szybko grę i nie trzeba czekać na rozpoczęcie rundy

:P

Opublikowano

Serwery cs 1.6 COD MOD najlepiej 45k są teraz grywalne :) wiem z tego powodu że reklamuje takie :) Średnie zarobki tygodniowo na COD MOD-ach to 150 zł:) a więc polecam :) Wrazie czego mogę ci zareklamować jak zrobisz taki oto COD MOD ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Cod mody są najlepsze i najbardziej oblegane jeszcze zombie plauge możesz zrobić lecz bez dobrej reklamy nie wyjdzie Ci.

Pozdro.

Opublikowano

Jeśli masz czas i ochotę na rozkręcanie serwera w 1.6, to polecam JailBreak, ponieważ jest mało topowych serwerów w Polsce z tego modu.

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

@qweasd8998

Mało? - każda sieć posiada prawie JailBreak'a - chyba dawno w 1.6 nie grałeś

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Polecam ci zrobić SuperHero MOD :)

graphic.png

Opublikowano

FFA/Cod mod 801lv

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Dużo jest only dd2. Zrób Coda 401-801lv i bedzie gralo wiecej osob.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Dużo jest only dd2. Zrób Coda 401-801lv i bedzie gralo wiecej osob.

Nie jestem jakiś zaawansowany żeby robić nowe "klasy" itp które przyciągną osoby ;p

Opublikowano

@qweasd8998

Mało? - każda sieć posiada prawie JailBreak'a - chyba dawno w 1.6 nie grałeś

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Polecam ci zrobić SuperHero MOD :)

Mało topowych serwerów ... naucz się czytać ze zrozumieniem. Dużo jest serwerów JailBraek, ale przeważnie są to serwery które stoją puste, albo gra max 10 luda. 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...