Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta

Vaents

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś kiedyś odzyskiwał konto? Moje zostało skradzione i właśnie napisałam do Riotu. Nie podałam tylko maila pierwotnego (nie pamiętam) a w zapytaniu o miesiąc utworzenia konta podałam dwa możliwe miesiące bo nie jestem pewna, który to był. Są szanse na odzyskanie? Po jakim czasie mi odpiszą?  

Opublikowano

Zwyczajowo dostajesz od Supportu Riotu formularz do wypełnienia, podstawowe informacje o koncie, itp. po czym oni muszą wszystko przeanalizować i dopiero po analizie dadzą Ci odpowiedź. Najlepiej by było, gdybyś przypomniał/ła (lol) ten e'mail. Support zazwyczaj ma manię odpisywania po około 2-3 tygodniach, Polski. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zwyczajowo dostajesz od Supportu Riotu formularz do wypełnienia, podstawowe informacje o koncie, itp. po czym oni muszą wszystko przeanalizować i dopiero po analizie dadzą Ci odpowiedź. Najlepiej by było, gdybyś przypomniał/ła (lol) ten e'mail. Support zazwyczaj ma manię odpisywania po około 2-3 tygodniach, Polski. 

Nie przypomnę sobie tego maila na sto procent bo mam słabą pamięć. Wypełniłam już ten formularz. Naprawdę tak długo 2-3 tygodnie? W innych sprawach odpisują natychmiastowo...

Opublikowano

Nie przypomnę sobie tego maila na sto procent bo mam słabą pamięć. Wypełniłam już ten formularz. Naprawdę tak długo 2-3 tygodnie? W innych sprawach odpisują natychmiastowo...

To zależy w sumie, jak jest sprawa. Ale o konto to szybko powinni odpisać, w ciągu tygodnia niespełna, także nie przejmuj się. Jeśli napiszesz teraz, w tym tygodniu na 99% odpiszą :) A dostałaś może formularz o konto czy jeszcze nie pisałaś? Bo jeśli napiszesz, to dostajesz takie 'cuś' do wypełnienia. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeżeli nie podałeś im emailu pierwotnego to raczej nie odzyskasz, ponieważ oni przy odzyskiwaniu zmieniają ci email na ten pierwotny, a na niego wysyłają ci link do zmiany hasła. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Mi konto odzyskali w 3-4 dni.

Opublikowano

No cóż :P ....

Mi właściwie na tym koncie nie zależy, tylko na tym, żeby dana osoba z nikim się nie kontaktowała z moich znajomych.

Czy można poprosić w takiej sytuacji Riot o reset listy znajomych i ignorowanych? :D 

Opublikowano

No cóż :P ....

Mi właściwie na tym koncie nie zależy, tylko na tym, żeby dana osoba z nikim się nie kontaktowała z moich znajomych.

Czy można poprosić w takiej sytuacji Riot o reset listy znajomych i ignorowanych? :D

Nie mogą tego zrobić, nie mają wpływu na to, kogo masz w znajomych. Usilnie spróbuj sobie jednak przypomnieć ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Selex idź na BoLa, bo wiedzą to nie grzeszysz.

@top

Jak nie masz e-maila to piszesz, że nie znasz bo nie pamiętasz i po prostu daj inny e-mail, mogą Cię zignorować jak nie masz e-mailu, ale jak Cię zignorują to napisz " No co to za support, to się potem dziwić że gracze idą na dote " no i po tym tekście ziomek kazał mi avatary swoje dać, to mu dałem i mam acc

Opublikowano

Hmm ja niedawno straciłem też konto ale je spokojnie odzyskałem :). Pierwsza sprawa pisz do ANGIELSKIEGO supportu o wiele szybciej odpisują i odnoszę wrażenie że są bardziej zainteresowani zaistniałą sytuacją. Powinni ci odesłać taką "tabelkę" gdzie będziesz musiał uzupełnić dane o swoim koncie. Wszystkie informacje są ważne ale najlepiej jakbyś podał cztery ostatnie cyfry pinu od karty kredytowej (ofc jeżeli kupowałeś rp-ki kartą) lub piny psc (ja nie miałem, poprostu nie pamiętałem ;))W moim przypadku gdy ja już odesłałem poprosili mnie jeszcze o podanie nazw bohaterów których zrefundowałem, pierwszego champa i pierwszego zakupionego skina i o dziwo poprosili mnie o odszyfrowanie zakropkowanego maila (w moim przypadku był to mail mojej siostry). Po tym wszystkim zmienili mi adres konta na lolu na ten z którego z nimi pisałem. Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania lub problemy z napisaniem tego wszystkiego po angielsku to zapraszam na priv. ;) OFC jak ten ktoś kto ci to konto ukradł przeniósł cię na inny serwer albo zmienił nick tudzież jeżeli na tym koncie miałeś jakieś RP i on je na coś wydał pisz do supportu powinni ci pomóc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...