-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
alvin11pl
alvin11pl
witam mam problem poniewaz cos mi siostra odwalila na kompie ze przy ladowaniu windowsa nie mozna sie zalogowac na uzytkownika bo nie laduje nawet okienka do wybierania go chcialem robic przywracanie ale nie mam zadnego punktu przywracania majstrowalem i nie wykombinowalem nic wiec chcialem zainstalowac linuxa lecz przy instalacji linuxa idzie ladnie pieknie wszystko dodam iz to jest kubuntu kaze uruchomic ponownie kompa i odpala sie windows po mimo formata odlaczylem 2 dysk dostawilem jeden bo 2 nie dziala nie wiadomo czemu i podczas instalacji na tym dysku gdzie znajdowal sie windows wyskakuje blad podczas instalacji klikam "cancel" i linux sie odpala ale po uruchomieniu ponownie kompa on znika aktualnie pisze z linuxa ale jak wylacze i wlacze kompa to zniknie ten kubuntu help mee nie wiem co dalej chcialem sformatowac dysk do poziomu fabrycznego albo kompletnie jakos wyczyscic go do 0 ale nie wiem jak to zrobic bo w biosie nie ma juz takiej opcji a na linuxie nie wiem jak to zrobic :/
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.