Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrakt 10 x obrzyn kraken co wypadnie ?

HaK3R1281

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłem kiedyś kontrakt z Operacji Phoenix

USP-S Guardian x4

SG 553 Pulse x3

TEC-9 ( zapomniałem nazwy ) x1

P90 ( zapomniałem nazwy ) x2

Dostałem za to AK-47 | Redline Factory New

Możesz spróbować

Kumplowi wypadł Asiimov AWP

graphic.png

Opublikowano

Tak próbuj, podam wam mój sposób na dropnięcie AWP|Asiimov. Kupujemy 10 sztuk Novy Antyk, dajemy do kontraktu i wylatuje albo AWP Asiimov, albo AUG Kameleon (chyba kameleon nie pamiętam dokładnie). Spytacie czy jest to opłacalne, oczywiście, już tłumacze ;) Nova antyk kosztuje od 2.70 euro do 3.40, bez problemu można kupić do 3 euro z 30 sztuk albo więcej. 10x3=30euro, tyle marnujecie na te skiny. Jak dropnie assimov to macie około 10 euro zysku czemu? Ponieważ AWP Asiimov przetestowany w boju chodzi do od 46 do 55 euro. Jak dropnie lekko lub fabryk to już w ogóle zwróci się na kilka kolejnych kontraktów. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Co ty pierdzielisz, jak redline jest maksymalnie lekko używana. Nie ma żadnego fabrycznie nowego, więc nie pierdziel głupot.

Opublikowano

Chyba cię chlopcze popierdolilo. To, ze mam 1 post to o czymś świadczy? :) Jeszcze mi powiedz, ze jest asiimov minimal wear.. Każdy Ci powie, ze takiego ak nie ma. Jak masz to ak to mogę wysłać ci link do mojego profilu i pokażesz mi na trade. :)

Opublikowano

elendi, nie wiem po jaką cholerę się wypowiadasz, skoro na rynku były już AK47 | RedLine (Factory New), można je czasami ujrzeć w sklepie za nocy :)

Opublikowano

Robiłem kiedyś kontrakt z Operacji Phoenix

USP-S Guardian x4

SG 553 Pulse x3

TEC-9 ( zapomniałem nazwy ) x1

P90 ( zapomniałem nazwy ) x2

Możesz spróbować

Kumplowi wypadł Asiimov AWP

Tak próbuj, podam wam mój sposób na dropnięcie AWP|Asiimov. Kupujemy 10 sztuk Novy Antyk, dajemy do kontraktu i wylatuje albo AWP Asiimov, albo AUG Kameleon (chyba kameleon nie pamiętam dokładnie). Spytacie czy jest to opłacalne, oczywiście, już tłumacze ;) Nova antyk kosztuje od 2.70 euro do 3.40, bez problemu można kupić do 3 euro z 30 sztuk albo więcej. 10x3=30euro, tyle marnujecie na te skiny. Jak dropnie assimov to macie około 10 euro zysku czemu? Ponieważ AWP Asiimov przetestowany w boju chodzi do od 46 do 55 euro. Jak dropnie lekko lub fabryk to już w ogóle zwróci się na kilka kolejnych kontraktów. Mam nadzieję, że pomogłem.

nie ma factory new asiimova ani redline-a  xD  xD  xD  xD  xD  xD po prostu NIE ISTNIEJE, w nazwie, bo wyglądem może przypominać.

Opublikowano

Co wy pier*****ie ? Na pewno musi być, jeżeli kazdy skin jest factory news to i to musi być.... może ktoś ma ale nie wystawił na rynku.

Opublikowano

Co wy pier*****ie ? Na pewno musi być, jeżeli kazdy skin jest factory news to i to musi być.... może ktoś ma ale nie wystawił na rynku.

No i kolejny k***a wielki specjalista... ja p******e ci ludzie na prawdę musza nie mieć życia ze im tak zalezy na nabijaniu postów. NIE KAŻDY SKIN JEST W KAŻDEJ JAKOŚCI FACTORY NEW ITD.. NP AWP ASIIMOV w najlepszej jakości jest PRZETESTOWANY W BOJU i nie nikt nie ma Factory NEW ponieważ taki do tej broni nie został stworzony. PRZETESTOWANY W BOJU = FACTORY NEW DLA AWP ASIIMOV! 

Opublikowano

Forum jest dla wszystkich użytkowników i wszyscy mogą z niego korzystać, jeżeli coś Cię denerwuje to wyjdz i sie nie wypowiadaj w tym temacie :)

Opublikowano

Forum jest dla wszystkich użytkowników i wszyscy mogą z niego korzystać, jeżeli coś Cię denerwuje to wyjdz i sie nie wypowiadaj w tym temacie :)

No to chyba ty się nie wypowiadaj, jeśli nie masz żadnego pojęcia o tym co mówisz i przestań oftopować randomie. 

Opublikowano

Proszę zamknijcie ten temat bo dzieci nie wiedzą o co chodzi. Była rozmowa o AWP ASIIMOV FACTORY NEW a nie P90 naucz się czytać mały ... 

Opublikowano

nie ma factory new asiimova ani redline-a  xD  xD  xD  xD  xD  xD po prostu NIE ISTNIEJE, w nazwie, bo wyglądem może przypominać.

gdzie tutaj widzisz swłowo AWP?

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

gdzie tutaj widzisz swłowo AWP?

Może dlatego ze dyskusja była o AWP a nie P90 a ty z nim tutaj wyjezdzasz przestań spamować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...