Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Serdecznie na wstępie mojego pisania a waszego czytania chciałbym wpierw pozdrowić całą Administracje oraz głównego GA ! :) A więc piszę w sprawie podania na GM myślę iż mam spore szansę dobrze pierw zacznijmy napisać coś o sobie :

O Sobie: A więc dobrze mam na imię Tomasz, mam 21*lat na codzień zajmuję się pracą w warsztacie który otrzymałem w spadku. Uwielbiam motocykle ! W planach mam zamiar zakupić kwasaki zx9r, Uwielbiam rrównież uprawiać sport. Głównie piłka nożna. Tajski Boks. Ma Taj. Jestem człowiekiem zdrowo patrzącym na świat, humorystycznym, uczuciowym, zrównoważonym, zdyscyplinowanym,uczynnym, pomagającym, uczciwym, sumiennym, godnym zaufania, potrafię utrzymać nerwy na wodzy i nie łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi! :)

Doświadczenie : W pl zacząłem grać bodajże 4-5 lat temu osiągnąłem postać wojownika o lvl 94 wciąż mam to konto. Po czym starałem się o posadę GM którą otrzymałem na serwerze 6. Grymuar. Po roku czasu poczułem że serwer PL podupada próbowałem pomóc dać kilka pomysłów ale Serwer 6 to już nie było to co kiedyś nikt się nim nie interesował a ja nie byłem w stanie pomóc ponieważ HA nigdy nie było :P Więc złożyłem rezygnacje.Na prywatnych serwerach gram od dłuższego czasu : Ravia.eu wojownik 59lvl. Argentus.pl 4x 253lvl + TGM, Invoria 83lvl. PandoraMT2 ninja 193lvl. Moje doświadczenie jest sporę moja przygoda z GM zaczęła się 3 lata temu byłem GM na serwerze 6. Grymuar. TGM na serwerze Argentus.pl. W metina gram od 4 - 5 lat i mam o nim sporę pojęcie. Ale poczekaj chyba nie myślisz kolego że to koniec ? :) Nie zmierzam być takim GM jak na  większości serwerów ze mam gm, będę siedział w m1 i robił eventy o nie nie takie rzeczy nie zemną. Prace GM biorę całkiem na poważnie. U mnie będzie się liczyło chodzenie na inv poprawianie bugów serwera. Od miesiąca zacząłem się interesować pisaniem QUESTOW o tak ! :) Wiec nie wykluczonee JAKO GM będę rownież dodawać questy na serwer które na pewno urozmaicą rozgrywkę wszystkim graczom. Nie wykluczone reklamy serwera. Chciałbym wspomnieć że jeśli serwer będzie podupadał mogę poratować go kilkoma złotówkami :) Z graczami mam dobry kontakt więc na serwer sprowadzę dużo nowych atutów dobrej energii zabawy jak i zarówno kilka nowych questow. Nie Wykluczone ze nowe MAPY ! gdyż zaczynam się interesować tworzeniem map :). Tak jak mowie traktuje to całkiem na poważnie. I zamierzam DAć Z SIEBIE WSZYSTKO ! Udowodnić ze to właśnie mnie szukacie. Pomogę wam rozwinąć serwer do perfekcji ! :) Czekam na ODPOWIEDŹ PILNIE ! :)

Ile mogę poświęcić czas serwerowi ? Mogę siedzieć od rana do wieczora tak długo ile bd trzeba ! :) Warsztat mam na dole więc pogodzenie pracy 3 razy w tygodniu po 4h. Z serwerem na pewno da się zrobić !.

Mogę napisać znacznie więcej ale sadze ze się znudziliście czytaniem. Jeśli mam coś jeszcze dopisać to pytajcie śmiało ! :)

KONTAKT :

GG:51127274

Opublikowano

Hahahah! Przepraszasz za błędy?! Jak Cię o skype poproszę to odpalisz nagrania głosu swojego taty? Nie przesadzaj, nikt Ci nie uwierzy...

Opublikowano

Kolegoo :) Mogę dać ci FB zaprosić Cię do Sobieszowa na piwko. Porozmawiać przez kamerkę nie widzę problemu ? Ja pracuję zazwyczaj wieczorem a pisałem sobie tak bo nie liczę na jakieś wielkie sukcesy :)

Opublikowano

nie pierdol, że 3 lata temu byłeś GM na Polskim globalu, bo skoro masz 20 lat, to 3 lata temu miałeś 17, a ZAWSZE na PL wymagane było ukończenie 18 roku życia aby móc zostać Game Masterem.

Opublikowano

Kolego mogę pokazać Ci nawet umowę zatrudnienia pracy. :) Tak w nawiasie mówiąc jutro kończę 21 lat. Mogę również połączyć Cię z rozmową HA 6 serwera :). Więc zanim coś napiszesz 2 razy to przemyśl. I proszę nie spamować mi tutaj. Jeśli macie jeszcze jakieś wątpliwości to na pw ! :)

Opublikowano

Może i masz te 21 lat, lecz podanie wygląda na trochę dziecinne. Czcionka nawalona i rozmiar inna, kolory za jaskrawe.

Widać kilka błędów, ale mniejsza z tym. Martwi mnie Twój brak skromności, bo na profesjonalistę nie wyglądasz.

Mimo to życzę Ci powodzenia i pozdrawiam.

P.S

Wszystkiego najlepszego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...