Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik / Grafika / Web Master

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, oferuje sie jako technik na priv serwer i webmaster(cos musialem napisac)

posiadam do wykorzystania wiele projektow m.in revential, balantia, concordia oraz strony typu MPCforum, fallance i tak dalej.

Pisac gg jak cos :)  49423322

rowniez pomoge przy prezentacji, tłach logowania do gry i tak dalej

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Nie polecam sam nic nie potrafi pokradł ludziom rzeczy i teraz będzie kozaczył : <

To wszystko? To teraz sio do Flourine serwer robić bo macie w c**j bugów do poprawienia :)

1758318.jpeg

Opublikowano

To wszystko? To teraz sio do Flourine serwer robić bo macie w c**j bugów do poprawienia :)

Chyba ci się coś pomyliło mój serwer startuje pod koniec sierpnia jak z wakacji wrócę #NIEWIADOMA.

Opublikowano

no nic wychodzi na to  ze dostałeś w nagrode za pomoc ich pliki i strony ?   oczywiście ze nie polecam Fake.

Opublikowano

no nic wychodzi na to  ze dostałeś w nagrode za pomoc ich pliki i strony ?   oczywiście ze nie polecam Fake.

Nie fake.

Jaka pomoc? Wtf?

1758318.jpeg

Opublikowano

Nie polecam. Nieogarnięty, złodziej, nic nie umie. Technikiem żadnym nie jest :-).

Osoba nieodpowiedzialna i niekompetentna. Będzie miał wszystko w dupie.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...