Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasę wybrać ?

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

chce zacząć grać w aiona gra już i się pobiera w między czasie chciałbym wybrać klasę którą będę grał

chciałbym, aby:

-postać była bardzo ofensywna jak najwięcej umiejętności pod atak 

-miała bardzo duży dmg

-miała buffy ale żeby było ich tylko parę tak, aby nie trzeba  było cały czas się zastanawiać który teraz najlepiej buff uruchomić

-obojętne mi jest czy postać będzie blisko/dalekodystansowa

co mi polecicie ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Sorcerer - bodajże czarodziej w PL wersji wychodząca z maga (jedna z sześciu dostępnych na poczatku klas). Postać bijąca magicznie, będąca w stanie zrobić bardzo duży dmg w ciągu krótkiej chwili jednakże z niskim defem (z względu na używanie najsłabszego rodzaju ekwipunku) i częstymi problemami z maną. To akurat jest do ogarnięcia bowiem doświadczony sorc nie zużyje wszystkiego co najsilniejsze (i najbardziej manożerne) na początku tylko rozłoży umiejętności tak by na pewno bez problemów zabić przeciwnika.

Opublikowano

a co powiecie o łowcy ?

btw.

macie jakieś rady/triki dla początkującego gracza ?

• Nie rób wszystkich misji, tylko te, za które dostaniesz dużo expa/lepszy item. xD Ja na pierwszej postaci robiłam wszystkie misje, a była to tylko strata czasu.
  • Od początku rozwijaj zbieractwo, będziesz miał sporo fajnych misji ze zbieraniem, a w późniejszym etapie gry przyda Ci się to do innych profesji (alchemia, gotowanie). Możesz też powoli zacząć rozwijać alchemię/gotowanie, można na tym nieźle zarobić.
  • Wstrzymaj się z zakupem złotego pakietu, na początkowych lvlach nie jest on aż tak potrzebny, a nie wiadomo, czy później Aion Ci się nie znudzi, więc byłoby to tylko marnowanie kasy.

Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę.

Bardziej doświadczeni gracze na pewno udzielą Ci więcej rad. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...