Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt a gra w Dote2

woj12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nigdy nie grałem w dote2 ale mam staż w lolu kilkuletni , pooglądałem troche na yt gier , i mam ochotę spróbować czegoś nowego. Ale jest jeden minus , mam starego laptopa przejściowo , i moje pytanie brzmi czy odpale na nim dote? 

Ram:2 gb
Procesor : Intel core 2 duo T5450 2x 1,66 . 

Karta Graficzna : Mobile Intel ® 965 express chipset family . 

Jeśli są potrzebne jeszcze jakieś info to prosze pisać , system to Win 7 . 

Dodam że gram / grałem w takie gry na tym laptopie jak : Nfs Underground 2 , nfs carbon , fifa 08 , metin2 na plikach z 2012 , LoL , Runes of Magic . Pozdrawiam , i prosze o poradę , jest to przejściowy sprzęt, licze na normalne odpowiedzi  a nie w stylu ,, lol co za złom czy coś podobnego ,, . :)

Opublikowano

Napisałeś wczoraj o 12:09, dziś jest 12:09. 24 godziny.

Pobieranie i instalacja gry to góra 5 godzin przy oporowym internecie. Już o 17:30 wiedziałbyś, czy (i jak) gra będzie śmigała. Tutaj póki co nie dostałeś żadnej konkretnej odpowiedzi.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdziki1111 spostrzegawczość to twoje drugie imie . Nie mam pewności czy mi pójdzie , ta gra nie jest priorytetowa więc jej instalacja i klimatyzacja na moim komputerze może poczekać . Poczekam , może znajdzie sie życzliwy moderator , którego wiedza nie opiera sie na graniu w grę a na ogólnej wiedzy. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdziki1111 Chciałeś być zabawny? Opanuj swój gimnazjalny umysł i wyjdz . Nie wnosisz do tego tematu nic poza spamem . Nie wiem o co chodzi Ci z mamą i łazienką , ale okej . Zauważ że to forum , a orlik przed szkołą , więc zachowuj sie z poważaniem w internecie . A co do tematu , dodam że tak sobie po prostu pobrać i sprawdzić nie moge , dopiero gdy dostane klarowną odpowiedz czy mam szanse na normalne granie , zainstaluje i spróbuje . Pozdrawiam 

Opublikowano

Pójść pójdzie, ale jak będzie działać to nikt Ci tego nie zagwarantuje, nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz. Najgorszym ogniwem u Ciebie jest oczywiście igpu i ram, chociaż i tak się łapią w minimalne wymagania tej gry. Byś pewnie musiał zjechać ze wszystkim w dół żeby zapewnić jako taką płynność.

Opublikowano

Raczej pójdzie ale czy klatkować nie będzie to nie wiadomo, zainstaluj i zobacz jak działa. Jeśli klatkuje w opcjash grafiki poustawiaj sobie jak chcesz.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Powinno pójść, kolega ma niewiele lepszego lapka i mu chodzi.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...