Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlepy - co i jak?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Potrzebuję 2 wlep w formacie A4, ale kompletnie nie mam o tym pojęcia. Znacie jakieś firmy, które mogłbyby mi wydrukować 2 wlepy ? Bo jak przypuszczam, to jakieś większe drukarnie mnie wyśmieją.

Opublikowano

No wyśmieją Cię i słusznie bo mało jest drukarni, które mają wlepy w ofercie razem z drukiem masowym i kopiowaniem.

Np. w copy general  i nie tylko musisz iść do osobnego okienka do kierownika zmiany i u niego złożyć zamówienie.

Skasują Ci sporo za coś takiego ale jestem pewien ,że zrobią. Przynieś projekt w corelu to mniej zapłacisz. I poproś może

o wycenę na stronce żebyś się nie zdziwił potem. Jestem ciekaw po co Ci coś takiego. A4? Nie lepiej wydrukować plakat

i przybindować albo na klej?

Zrób tak jak mówiłem czyli przybinduj plakat będziesz miał wlepkę a jak nie to klej (zależy do czego kleisz).

Jak sprecyzujesz na co chcesz to przykleić to może się coś wymyśli lepszego. Na pewno nie żadne wlepy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...