Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSD loteri

DevBolt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie mówię to jest PSD a nie gotowiec, kodu niedam bo po 1 nieskończyłem a po 2 szkoda mi :D

Może komuś się przyda :) Brak przycisku kręć... Niemiałem juz siły :D

Download:

http://www17.zippyshare.com/v/76182145/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5aca18c2fa04613b7f89b15b4f9811a75f80440065aeb15f82570fe9051dd06d/analysis/1405331368/

Jak wygląda??

itn49c.jpg

Daj lik'a ====================================>>>>>>>>>>

Opublikowano

Powiem tak. ta grafika nie specjalnie pasuje do metina.. Zrób coś lepszego :P

Daj pomysł :) to się zobaczy :P

Opublikowano

Powiem tak. ta grafika nie specjalnie pasuje do metina.. Zrób coś lepszego :P

Jak masz pisać coś typu " zrób coś lepszego " to weź spierdalaj...

Nie dość że koleś daje za darmo psd to jeszcze checsz coś lepszego? Sam sobie k***a zrób a nie tylko byś za darmo chciał i to jeszcze nie wiadomo co...

Co do tematu, to całkiem ładne, cała grafika w psd można wykorzystać do własnych celów ? Chodzi mi o poszczególne rzeczy a nie o całość bo bym wykorzystał niektóre rzeczy :)

Opublikowano

Nie dość że koleś daje za darmo psd to jeszcze checsz coś lepszego? Sam sobie k***a zrób a nie tylko byś za darmo chciał i to jeszcze nie wiadomo co...

Co do tematu, to całkiem ładne, cała grafika w psd można wykorzystać do własnych celów ? Chodzi mi o poszczególne rzeczy a nie o całość bo bym wykorzystał niektóre rzeczy :)

Można, można, zezwalam :D

Opublikowano

A co On takiego zrobił? Wziął grafikę z devianta która jest przeznaczona do Dungeon Hunter 4 oraz powycinał z niej kilka rzeczy.

Następnym razem daruj sobie gdy masz brak odpowiednich informacji, żeby się wypowiedzieć na dany temat.

Mi osobiście się nie podobałaby taka loteria w metinie.

0LsM05U.png

Opublikowano

137771405347860573513.jpg

Fajne, bardzo fajne.

W niektórych miejscach nawet widać miejsca wycinania.

Oj tam, oj tam :D

Opublikowano

A co On takiego zrobił? Wziął grafikę z devianta która jest przeznaczona do Dungeon Hunter 4 oraz powycinał z niej kilka rzeczy.

Następnym razem daruj sobie gdy masz brak odpowiednich informacji, żeby się wypowiedzieć na dany temat.

Mi osobiście się nie podobałaby taka loteria w metinie.

Nic dodać, nic ująć.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...