Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór laptopa

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałbym zakupić dobrego laptopa do max 2850zł + przesyłka. Ma to być Laptop gamingowy, do przeglądania sieci, słuchania muzyki. Chciałbym też aby już znajdował się na nim system operacyjny tylko nie wiem jaki wybrać 7 czy 8.

Zamówiłem już laptopa :

Ale byłem u znajomego i miał co do niego mieszane uczucia. Mówił, że w tej cenie można dostać coś lepszego ( Początkowo budżet wynosił 2600 ) Nie wiem tylko czy mogę mu ufać bo jak patrzył na allegro i widział np coś z I7 i trochę więcej ramu to od razu mówił, że to lepsze bla bla bla. Ogólnie odniosłem wrażenie, że jak widzi większe liczby to od razu wydaje mu się lepsze.

Co mam w tej sytuacji zrobić, ponieważ napisał już do tego sklepu o anulowanie zamówienia.

Pomóżcie bo dostaje na głowę. Nie wiem kogo słuchać, mam nadzieję, że dzięki wam zakupię coś wartego swojej ceny. 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ogólnie odniosłem wrażenie, że jak widzi większe liczby to od razu wydaje mu się lepsze.

Tyle w temacie.

8GB RAM, po co więcej?

i7? Do większości gier nawet laptopowe i3 starczają, ciekawe gdzie znajdzie coś wydajniejszego od SLI z 560, 2 karty graficzne, a ten znalazł lepsze?

Skoro to jest słabe, to niech da linki do tego, co wg. niego jest dobre.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tyle w temacie.

8GB RAM, po co więcej?

i7? Do większości gier nawet laptopowe i3 starczają, ciekawe gdzie znajdzie coś wydajniejszego od SLI z 560, 2 karty graficzne, a ten znalazł lepsze?

Skoro to jest słabe, to niech da linki do tego, co wg. niego jest dobre.

Zaraz Ci podam co np dla niego jest lepsze.

http://allegro.pl/asus-r553lb-xx247h-k56cb-i7-4gb-750gb-gt740-win8-i4406210230.html

http://allegro.pl/laptop-asus-r453ln-intel-i5-4gb-geforce-840m-win8-i4381617593.html

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tyle w temacie, podał lapki z kartami odpowiednio 3 i 6 razy gorszymi, pozdrów kolegę i powiedz mu, żeby zamilknął w sprawach o których nie ma zielonego pojęcia.

Na tym lapku pograsz nawet w bf4 na high.

To może jakieś propozycje do 2850?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tylko że to cały czas SLI ;)

Pewnie, że jest to rozwiązanie znacznie wydajniejsze od pojedynczego GT740 czy GT755, ale trzeba się liczyć z możliwością wystąpienia problemów. 

Opublikowano

No i bardzo dobrze, najwydajniejszy laptop w tej cenie do grania.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

No i bardzo dobrze, najwydajniejszy laptop w tej cenie do grania.

Polecony na forum komputerowym także nie ma co się spierać, że laptop nie jest najlepszy w tej cenie :P

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...