Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS C] Jakieś auto lepsze od auta BUSHIDO

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jw. już jakiś czas temu wygrałem z liderem BUSHIDO i do tej pory używam jego autka

ogarnąłem to auto ale wydaje mi się że przy tych ulepszeniach wydaje się słabe

więc chciałbym jakieś nowe , z większą mocą.

z góry dzięki ^^

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nie ma sensu kupować auta skoro masz to. To znaczy nie masz sensu dopóki nie uzyskasz dostępu do tego czerwonego miasta (Rock Port?), gdzie rządzi Darius. Tam kupujesz już samochód poziomu 3.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Najlepiej dojść do samochodów poziomu 3, kupić Vipera i go przerobić na przyśpieszenie. Silnik - Niskie RPM, Turbo - Niski zakres obortów, Skrzynia - Krótkie przełożenia (coś takiego), Opony - przyczepność, Hamulce - po środku, Nitro - Moc nitra.

Takim setupem pokona się każdego ;) Przyśpieszenie jak Nismo czy Corvette CLE z NFS World :D

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Czyli auto tego Kenijego prawie do samego końca? :D

Tym autkiem nie przejdziesz gry, nie ma szans. Albo będziesz ledwo wygrywał, albo ostro dostawał po dupie (raczej to drugie).

Opublikowano

Nie. Jak dojdziesz do momentu, w którym masz już Vipera czy nawet Corvette, wtedy sprzedajesz RX-7 i kupujesz jeden z podanych wozów i robisz setup, który Ci wcześniej podałem.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Nie ma sensu kupować auta skoro masz to. To znaczy nie masz sensu dopóki nie uzyskasz dostępu do tego czerwonego miasta (Rock Port?), gdzie rządzi Darius. Tam kupujesz już samochód poziomu 3.

Czerwony obszar - Silevrton 

Niebieski - Fortuna 

Brązowy - Kempton 

Zielony- Dontown

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...