Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pobrałem csro i zacząłem rozpakowywać winrarem. Data.pk2 rozpakowała się dobrze, jednak Map.pk2 już nie :(

Wyskoczyło mi że plik Map.pk2 jest uszkodzony ...

A jak pobrałem z tego linku w tutku to pobrało się do 677mb i samo się zakończyło(tak 2 razy miałem) ...

Opublikowano

Omg mozilla to szajs jak coś poberasz to albo przerwie pobieranie albo źle pobierze. A i jak zamkniesz mozille podczas pobierania to tez pobieranie sie kończy xD

Radze używać google chrome

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

kurwa mac.. przez google chrome tez pobralo do 710mb i sie zakonczylo samo ...

! C:\Documents and Settings\GTA SA\Moje dokumenty\Downloads\Silkroad_20100118.rar: Błąd CRC w Silkroad\Data.pk2. Plik jest uszkodzony

! C:\Documents and Settings\GTA SA\Moje dokumenty\Downloads\Silkroad_20100118.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum

i kaput...

a pobieralem z officiala

Opublikowano

Omg mozilla to szajs jak coś poberasz to albo przerwie pobieranie albo źle pobierze. A i jak zamkniesz mozille podczas pobierania to tez pobieranie sie kończy xD

Radze używać google chrome

Omg teraz to dojebałeś... W ff jest tak, że jak coś pobierasz to wyskakuje Ci osobne okno o nazwie ''Pobieranie plików'', i gdy zamkniesz ff to te okno pozostaje i się ściąga, natomiast, gdy masz odpalone ff i wyłączysz te okienko to w ff w prawym dolnym rogu masz pobieranie i w każdej chwili otworzysz te okienko.Na takiej zasadzie to jest... Więc ty masz chyba ff z 45 roku :P.

kurwa mac.. przez google chrome tez pobralo do 710mb i sie zakonczylo samo ...

! C:\Documents and Settings\GTA SA\Moje dokumenty\Downloads\Silkroad_20100118.rar: Błąd CRC w Silkroad\Data.pk2. Plik jest uszkodzony

! C:\Documents and Settings\GTA SA\Moje dokumenty\Downloads\Silkroad_20100118.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum

i kaput...

a pobieralem z officiala

Pobierz przez ff, wyłącz GGi inne duperele obciążające neta zostaw na noc i rano masz CSRO.

Opublikowano

Polecam pobrać z megaupload

Klik <- Niestety z megaupload nie znalazłem, spróbuj ściągnąć z tego (oficjalna strona). Ja stąd ściągałem.

Opublikowano
Omg teraz to dojebałeś... W ff jest tak, że jak coś pobierasz to wyskakuje Ci osobne okno o nazwie ''Pobieranie plików'', i gdy zamkniesz ff to te okno pozostaje i się ściąga, natomiast, gdy masz odpalone ff i wyłączysz te okienko to w ff w prawym dolnym rogu masz pobieranie i w każdej chwili otworzysz te okienko.Na takiej zasadzie to jest... Więc ty masz chyba ff z 45 roku .

Ale z ciebie noob pisałem ze jeśli zamknie się mozille a nie okno pobierania naucz się czytać.

NooB_KilleR jak dalej nie możesz pobrać to użyj orbita lub innego menadżera pobierania.

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

zrobiłem tak jak mówil nuclearsun i dalej to samo...

tym razem pobralo mi 798mb ...

pobralem z tego linku co plimos dal

! C:\Documents and Settings\GTA SA\Pulpit\Silkroad_20100118.rar: Błąd CRC w Silkroad\Map.pk2. Plik jest uszkodzony

! C:\Documents and Settings\GTA SA\Pulpit\Silkroad_20100118.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum

moze ktos zuploadowac swojego clienta ?

Opublikowano

nie mam czasu na pobieranie z każdej przeglądarki...

z tego linku pobierałem i było to samo

@edit

Juz pobralem csro...

Wczesniej probowalem pobrac z drugiego uzytkownika i zawsze mi sie zatrzymywalo...

teraz pobralem na tym na ktorym caly czas siedze i pobralo sie do konca...

Nie wiem czemu tak jest :|

Juz wypakowuję pliki i niedlugo zagram, chyba ze znow cos sie zepsuje...