Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Anty i Autoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję antyxraya gdyż Orebfuscator zawsze działał świetnie a ostatnimi czasy w ogóle nie działa... wpiszę /pl i jest na czerwono...

szukam też jakiegoś bota do automatycznych wiadomości... najlepiej pod 1.7.2 i tych na paskubossów... podacie jakieś porządne ?

Opublikowano

poszukaj na bukkit.org lub bukkit.pl .

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Anty X-ray? Człowieku ty wiesz co to Other Drops?

@XrpgTheG4me człowieku ty wiesz co to OtherDrops ? własnie... zadaj sobie to pytanie... ja nie chcę aby wszystko dropiło z kamienia tylko normalnie z rud... i chcę aby xRay został zablokowany w jakiś sposób... ile ty masz lat chłopcze ?

@kuba747 to się wysiliłeś... myślisz że nie szukałem ?

Opublikowano

Witam, poszukuję antyxraya gdyż Orebfuscator zawsze działał świetnie a ostatnimi czasy w ogóle nie działa... wpiszę /pl i jest na czerwono...

szukam też jakiegoś bota do automatycznych wiadomości... najlepiej pod 1.7.2 i tych na paskubossów... podacie jakieś porządne ?

Raczej nie znajdziesz lepszego antyxraya niż Orebfuscator

Opublikowano

@XrpgTheG4me człowieku ty wiesz co to OtherDrops ? własnie... zadaj sobie to pytanie... ja nie chcę aby wszystko dropiło z kamienia tylko normalnie z rud... i chcę aby xRay został zablokowany w jakiś sposób... ile ty masz lat chłopcze ?

@kuba747 to się wysiliłeś... myślisz że nie szukałem ?

Ja polecam drop ze stone, ponieważ przez Anty X-Ray znikają rudy. Miałem tak na SKAFIE przy dropie z rud.

Opublikowano

Polecam pobrać Spigota (zoptymalizowany Bukkit) i w pliku spigot.yml będziesz mógł samemu ustalić jakie bloki chcesz ukryć przed X-Ray'em a także, na jakie bloki Spigot ma je zastępować (to co widzi gracz jeśli włączy X-Ray'a na zabezpieczonym serwerze).

Download:

http://ci.md-5.net/job/Spigot/

Brak skanu, ponieważ link nie odnosi się do konkretnego pliku (autor jeśli zdecyduje się na zastąpienie Bukkita Spigotem, to samemu wybierze na jaką wersję i jaki build Spigota chce pobrać) + oficjalny download.

3657428369.png
Opublikowano

Tak, pobierałem wiele versji i na 1.7.2 r0.2 nie idzie :/ nwm czemu :/ jak i zresztą na innych

Spr spigota tak jak wyżej piszą,

a jak nie... to polecam plugin typu LogBlock i VanishNoPacket, i ręcznie raz na dzień sprawdzasz graczy :) jak kopią.

Ale masz u mnie super pro elo + za nie uzywanie dropu z kamienia

Powodzenia z prowadzeniem servera :) i to normalnego, a nie te gówna z dropem z kamienia

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Polecam pobrać Spigota (zoptymalizowany Bukkit) i w pliku spigot.yml będziesz mógł samemu ustalić jakie bloki chcesz ukryć przed X-Ray'em a także, na jakie bloki Spigot ma je zastępować (to co widzi gracz jeśli włączy X-Ray'a na zabezpieczonym serwerze).

Download:

http://ci.md-5.net/job/Spigot/

Brak skanu, ponieważ link nie odnosi się do konkretnego pliku (autor jeśli zdecyduje się na zastąpienie Bukkita Spigotem, to samemu wybierze na jaką wersję i jaki build Spigota chce pobrać) + oficjalny download.

nom spigota niestety nie chcę... a co do dropu z kamienia jak ktoś tutaj pisał to szais... bo kopiesz  w kamieniu aż dropnie ci to co chcesz... zero kreatywnosci, szukania, przygody i wgl...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHOT11 podobno gryzie @Temat Plugin AntyXray,Do auto wiadomości : AutoMessage .Jeśli AntyXray nie zadziała to może być otherdrops ale to wtedy ze stona drop ;q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...