Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co może mi zrobić Mojang jak łamię regulamin?

yero1234

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

@"HubsGaming" W jaki sposób?

Usunąć konto. Twój nick nie będizie istniał i każdy może go zająć.

Opublikowano

Usunąć konto. Twój nick nie będizie istniał i każdy może go zająć.

Nie mam premki :c A chodzi o serwer

Opublikowano

@yero1234

Nie jest tam szczegółowo napisane, gdybyś miał premkę zapewne byłoby to zablokowanie konta/usunięcie, ale jeżeli masz non-premium to nie wiem.Może w jakiś sposób zablokują serwer? 

Opublikowano

Ludzie, po pierwsze ta umowa wchodzi "do życia" dopiero 1 sierpnia 2014 roku, po drugie gówno mu zrobią.

Nauczcie się dwóch rzeczy - myślenia i czytania ze zrozumieniem w języku angielskim, to wszystkiego się dowiecie.

Sprzedawaj dalej co tam sobie chcesz, ręczę za to, że nic Ci nie będzie.

Mogą Cię posądzić za złamanie regulaminu.

Jebłem. i chyba nie wstanę. Ty tak na serio? Mają ścigać jakiegoś 13-latka, bo sprzedaje kilofy, czy inne gówna na 20-slotowym serwerze? Myślcie trochę, a nie sracie jakby tornado przechodziło przez nasz kraj, no k***a panowie.

Opublikowano

Ludzie, po pierwsze ta umowa wchodzi "do życia" dopiero 1 sierpnia 2014 roku, po drugie gówno mu zrobią.

Nauczcie się dwóch rzeczy - myślenia i czytania ze zrozumieniem w języku angielskim, to wszystkiego się dowiecie.

Sprzedawaj dalej co tam sobie chcesz, ręczę za to, że nic Ci nie będzie.

Jebłem. i chyba nie wstanę. Ty tak na serio? Mają ścigać jakiegoś 13-latka, bo sprzedaje kilofy, czy inne gówna na 20-slotowym serwerze? Myślcie trochę, a nie sracie jakby tornado przechodziło przez nasz kraj, no k***a panowie.

@.avaterys_ Wdłg mnie dopiero 1 sierpnia wcale nie jest tak dopiero bo już za 3 tygodnie, a po za tym to nie będzie 20 slotowy serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...