Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge otworzyć Tiverii, pomocy!

rapiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem launchera tiveri ze strony oficjalnej tiveria.pl i wrzucilem go do pustego folderu i otworzylem, ze wzgledu na dosc wolny internet zostawilem pobieranie na noc, dzis wstaje jest przycisk start, naciskam i wyskoczyl mi komunikat: Uruchomienie gry nie powiodło się. Program uruchomieniowy nie znajduje sie w katalogu z grą.

O co chodzi? Może koniecznie muszę mieć program uruchomieniowy, który był w starym Cliencie 2011? Tylko, że nie mam clienta 2011, jeśli to o to chodzi, to proszę o ten plik uruchumieniowy. Foldery i pliki, które mam w folderze z tiverią; folder ''downloads'', folder ''crypto'', folder ''pack'', plik ''game.bin'', plik ''libeay32.dll'', plik ''libgc_s_dw2-1.dll'', plik libssl32.dll'', plik ''locale.cfg'', dokument tekstowy ''log'', plik''mingwm10.dll'', plik ''phonon4.dll'', plik''qca2.dll'', plik''QtCore4.dll'', plik''QtGui4.dll'', plik''QtNetwork4.dll'', plik''QtSvg4.dl'', plik''QtWebKit4.dll'', dokument tekstowy''README'', plik''ssleay32.dll'' i plik gry Tiveria(aplikacja), sprawdzcie, czy wszystko mam, jak czegos nie mam to prosze na hosta wrzuccie jakiegos. 

Opublikowano

Patcher Tiverii musisz wrzucić do jakiegoś katalogu z grą. Np. do jakiegoś clienta mt2.