Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] HolographicDisplays (1.7.2)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Używam silnika CraftBukkit 1.7.2 R0.2 i mam problem z pluginem HolographicDisplays (nwm czy nie zrobiłem literówki, ale wiadomo o co chodzi).

Gdy włączam serwer znikają wszystkie hologramy.

Muszę wpisać /hd reload to znowu się pojawiają, ale po pewnym czasie (chyba mniej niż godzina) znowu znikają i znowu muszę wpisać /hd reload i tak dalej...

Po kilku dniach postanowiłem uaktualnić plugin do ostatniej wersji działającej pod 1.7.2 R0.2 (nie chcę chwilowo zmieniać silnika) i jest to samo.

Moje pluginy (żaden nie jest na czerwono):

Plugins (51): SignColorz, FrameProtect, VoxelSniper, mcore, ExtensionPack, TopSecret, Chairs, AutoMessage, PlayerController, ElectricFence, BanManager, ProtocolLib, CleanroomGenerator, mscBoredAdmin, TimTheEnchanter, SecretDoors, WaterRedstone, WorldEdit, Skript, SecretButton, RemoteBukkit, PermissionsEx, WorldGuard, ItemDuplicator, Itemizer, ClearLag, RedstoneTimer, AutoSaveWorld, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, Factions, FactionChat, Vault, PlotMe, Multiverse-Core, LogIt, ChestCommands, BookShelf, TreasureChest, ColoredTags, HolographicDisplays, Citizens, OtherDrops, WebAuctionPlus, WirelessRedstone, Builder, MyCommand, MineResetLite, Multiverse-Portals, BukkitSmerf

Problem nie jest od początku.

Kilka miesięcy plugin normalnie działał, a dopiero potem zaczęły się kłopoty.

Z góry dzięki za pomoc :)

DEVWEBTEL

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Witam.

Używam silnika CraftBukkit 1.7.2 R0.2 i mam problem z pluginem HolographicDisplays (nwm czy nie zrobiłem literówki, ale wiadomo o co chodzi).

Gdy włączam serwer znikają wszystkie hologramy.

Muszę wpisać /hd reload to znowu się pojawiają, ale po pewnym czasie (chyba mniej niż godzina) znowu znikają i znowu muszę wpisać /hd reload i tak dalej...

Po kilku dniach postanowiłem uaktualnić plugin do ostatniej wersji działającej pod 1.7.2 R0.2 (nie chcę chwilowo zmieniać silnika) i jest to samo.

Moje pluginy (żaden nie jest na czerwono):

Plugins (51): SignColorz, FrameProtect, VoxelSniper, mcore, ExtensionPack, TopSecret, Chairs, AutoMessage, PlayerController, ElectricFence, BanManager, ProtocolLib, CleanroomGenerator, mscBoredAdmin, TimTheEnchanter, SecretDoors, WaterRedstone, WorldEdit, Skript, SecretButton, RemoteBukkit, PermissionsEx, WorldGuard, ItemDuplicator, Itemizer, ClearLag, RedstoneTimer, AutoSaveWorld, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, Factions, FactionChat, Vault, PlotMe, Multiverse-Core, LogIt, ChestCommands, BookShelf, TreasureChest, ColoredTags, HolographicDisplays, Citizens, OtherDrops, WebAuctionPlus, WirelessRedstone, Builder, MyCommand, MineResetLite, Multiverse-Portals, BukkitSmerf

Problem nie jest od początku.

Kilka miesięcy plugin normalnie działał, a dopiero potem zaczęły się kłopoty.

Z góry dzięki za pomoc :)

DEVWEBTEL

A moze wiesz kiedy?

Moze jak wgrales jakis plugin?

Hej <3

Opublikowano

A moze wiesz kiedy?

Moze jak wgrales jakis plugin?

Wiem, że na kilkanaście dni przed zaobserwowaniem problemu uaktualniłem Citizens, wgrałem Sentry i Builder oraz uaktualniłem ExtensionPack (to mój autorski plugin i co chwile coś do niego dodaje).

(Liberator 2)

Opublikowano

Ale tobie chodzi tylko o to aby przy twojej nazwie serwera znajdował się mini obrazek 64x64 po prostu wejdz w google i tam sobie wpisz obrazek mc 64x64 powiem ci że są tam zajebiste !

Opublikowano

Ale tobie chodzi tylko o to aby przy twojej nazwie serwera znajdował się mini obrazek 64x64 po prostu wejdz w google i tam sobie wpisz obrazek mc 64x64 powiem ci że są tam zajebiste !

To co powiedziałeś to off-topic. Mówię o hologramach (i podałem konkretny plugin z którym mam kłopot), a nie o ikonie serwera.

51 plug-inów -.- Jeżeli chodzi o plugin to usuwaj każdy po kolei :)

Wiem, ale to trochę kłopotliwe, gdyż hologramy znikają po ok. godzinie.

Trzeba by usuwać plugin, restartować serwer i czekać kilka godzin, a dla bezpieczeństwa najlepiej całą dobe (co da 51 dni = prawie 2 miesiące).

A jak usunę PlotMe albo Factions to gracze się wkurzą :(.

(Liberator 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...