Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam - mapy POP

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam pełnego downloadu do fajnej mapy pop.

Wiem że pełno tego w necie ale żadna paczka nie ma w sobie najnowszych pluginów i filescriptów a ja sie męcze od paru dni z wgraniem ich i nie działa.

OCzywiście będzie laik wielkie dzięki

Opublikowano

To napisałem, że pobierałem mapy ale jak składałem nie działa dlatego prosze o pełną paczkę działającej mapy z aktualnymi pluginami na 0.3z linux...

Opublikowano

To napisałem, że pobierałem mapy ale jak składałem nie działa dlatego prosze o pełną paczkę działającej mapy z aktualnymi pluginami na 0.3z linux...

To może podaj jaki błąd Ci wyskakuje ? Musi być jakaś przyczyna, że nie działa. Z tego co wiem to mapy POP jeszcze nikt nie udostępniał na 0.3z.

Opublikowano

Mapa POP jak i większość map nie ma wyrenderowanej wersji wystarczą pluginy i filescripty pod odpowiednią wersje :)

o to błąd

[19:57:06] Number of vehicle models: 0
[19:57:06] Script[gamemodes/POP.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[19:57:06] [debug] mysql_query
[19:57:06] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[19:57:06] Reading File: properties/police.txt
[19:57:06] Reading File: properties/banks.txt
[19:57:06] Reading File: properties/businesses.txt
[19:57:06] Reading File: properties/houses.txt
[19:57:06] Reading File: blank
[19:57:06] [debug] mysql_query
[19:57:06] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
Opublikowano

Z błędu wynika, że nie może odnaleźć funkcji czyli nie może połączyć się z mysql_query i nie może załadować POP.amx, jakie filescript'y masz tam wgrane ? Może wystarczy je zaktualizować? Masz MYSQL podłączone do serwera? 

Opublikowano

tak mysql i struktura jest podałbyś może gg na PW bym ci może passy do ftp podał mi byś sprawdził czy dobrze wszystko? Bo ja to od paru dni męcze

Opublikowano

Po prostu nikt w internecie nie udostępnił zaktualizowanej mapy POP. A co do błędu w konsoli to może wgrałeś jakiś skrypt, który koliduje z resztą i serwer po prostu się nie odpala? Widzę, że nie wszystkie skrypty Ci wgl wyczytuje. Jeżeli podasz passy do FTP, może uda mi się coś zaradzić. Skontaktuj się ze mną na GG <w opisie>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...