Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Właśnie testowałem syndre od hondy i coś chujofoo chodzi. Mianowicie normalnie farmi, czyści linie itd. ale jak chce puścić spacją full combo to wyskakują jakieś zielone napisy na chacie, a postać nic nie robi tylko czasami randomowo rzuci "E". Nie wiem o co chodzi, jakiś błąd ze skryptem? Szukać zamiennika? Jeśli tak to jakiego?

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Siemanko. Właśnie testowałem syndre od hondy i coś chujofoo chodzi. Mianowicie normalnie farmi, czyści linie itd. ale jak chce puścić spacją full combo to wyskakują jakieś zielone napisy na chacie, a postać nic nie robi tylko czasami randomowo rzuci "E". Nie wiem o co chodzi, jakiś błąd ze skryptem? Szukać zamiennika? Jeśli tak to jakiego?

Masz najnowsze Prodiction ??

Opublikowano

Masz najnowsze Prodiction.Jeśli masz vipa to według mnie lepsza jest syndra pentakill

Czyli mam grać z najnowszym Prodiction czy bez Prodiction? Sory trochę nie zrozumiale napisałeś i nie mogę się połapać :)

Opublikowano

Czyli mam grać z najnowszym Prodiction czy bez Prodiction? Sory trochę nie zrozumiale napisałeś i nie mogę się połapać :)

Tak masz grać z najnowszym Prodiction.

Opublikowano

Tak masz grać z najnowszym Prodiction.

A byłbyś tak miły i podlinkował mi Prodictiona? Sory, ale nie mam siły szukać ^^

Opublikowano

ściągnij tą darmową przerobioną wersje hondy jest dużo lepsza i graj na vpred, trafia 95% skillshotów

To podaj linki do wszystkiego jak możesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...