Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa world sterowanie

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem - przyzwyczaiłem się do gry klawiatura + myszka, ale dopiero potem zauważyłem, że to ma BAARDZO mało możliwości:/ gdy gram na samej klawiaturze to co chwilę mi się blokuje ( wiecie, za dużo na raz wciskam ) no a na przykład w klawiatura + myszka chyba nie ma prostopadłych podań, ale właśnie o tym do was pisze - jak zrobić abym w sterowaniu klawiaturą + myszką miał prostopadłe podania, sztuczki , dośrodkowania i inne takie wiecie

Opublikowano

Najlepiej jakbyś kupił pada, nawet najtańszego, przyzwyczaił się do niego i tak grał. Wierz mi, też nie mogłem się przyzwyczaić, a teraz w każdą prawię grę ciupam padem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Próbuję się przestawić na samą klawiature, tylko, że mam problem, bo co chwile wiecie - blokuje sie klawiatura bo za duzo przyciskow na raz naciskam - wiecie jak to naprawic?:/ ogolnie strzela sie i wgl wszystko lepiej z sama klawiatura, ale samo bieganie to juz gorzej tak samo jak wybieranie celow do ktorych chce podac i takie tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...