Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin nie zapisuje instalatora bf3

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.W opcjach origina mam ustawione katalog zapisywania instalatorow instalki origin, a katalog zainstalowanych gier na origin zainst.

Mam laptopa i komputer stacjonarny.Stacjonar jest pradozerny wiec sciagam na laptopie bf3, zaznaczone mam w opcjach zeby nie usuwal instalatorow po zainstalowaniu gry.Niestety, gra instaluje sie na laptopie, a w katalogu instalki mam tylko jakis plik staging.reg po ktorego uzyciu nic sie nie dzieje.Probowalem gre kopiowac na zywca, czyli katalog z zainst. gra przerzucac na stacjonara, ale wywala wtedy blad.Co prawda, w katalogu z zainst. gra jest katalog installation, lecz nie ma w nim setup.exe ani easetup.exe

Prosze o szybka pomoc, gdyz na odpowiedz supportu(wyslalem ticket) mozna czekac i czekac....

Opublikowano

Przerzuć sobie z laptopa na stacjonarke folder z pobranym bfem, w originie kliknij pobierz przy bfie i niech ściągnie kilka MB, potem wyłącz origin i podmień foldery bf3 pobrany z tym w "Origin Games" , włącz origin z powrotem będzie wyglądało że pobiera od dalej ale tak naprawdę sprawdzi pliki i zainstaluje grę jeśli wszystko dobrze zrobisz będziesz mógł grać.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Dzieki, jednak poradzilem sobie troszke inaczej

Przerzucam folder z sciagnietym bfem z laptopa na stacjonara do zainst origin,W originie klikam pobierz, przez chwile pobiera, potem wywala nieznany blad i pobieranie zmienia sie na instalacja.Po okolo 5 minutach jak dalej bedzie instalacja to po prostu okienko zamknalem i kliknalem przycisk graj.

Ale dzieki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...